Ce decizie a luat PRO TV, după postarea făcută de Dana Budeanu pe Facebook. Este oficial

Diana Radu 31.10.2019, 16:09
Ce decizie a luat PRO TV, după postarea făcută de Dana Budeanu pe Facebook. Este oficial

Conducerea postului de televiziune PRO TV a anunțat că a încetat colaborarea cu creatoarea de haine Dana Budeanu, care deținea o rubrică în emisiunea Vorbește Lumea. Dezia celor de la PRO TV vine după ce Dana Budeanu a postat un mesaj pe contul personal de Facebook, care a fost ulterior distribuit și de Gabriela Firea, în care lua peste picior inițiativa ”Dăruiește Viață”, de a construi un spital în București din donații, pentru copiii bolnavi de cancer.

PRO TV încheie colaborarea cu creatoarea de haine Dana Budeanu

Dana Budeanu ramane fara rubrica de la PRO TV, deoarece postul nu mai vrea sa-si asocieze imaginea cu cea a creatoarei de haine
Dana Budeanu ramane fara rubrica de la PRO TV, deoarece postul nu mai vrea sa-si asocieze imaginea cu cea a creatoarei de haine

Pro TV este liderul televiziunilor din România și a susținut dintotdeauna cauze care au adus schimbări reale în viețile oamenilor, fie că vorbim despre lupta împotriva cancerului, sprijinirea copiilor abandonați sau protecția mediului înconjurător.

PRO TV inspiră românii să fie mai buni prin divertisment de calitate, informație și ne dorim ca valorile pe care le promovăm, printre care se află onestitatea, responsabilitatea, pozitivitatea să se reflecte și în acțiunile partenerilor noștri”, se specifică într-un comunicat oficial al postului tv.

Mesajul controversat postat de Dana Budeanu pe contul său de Facebook care a lăsat-o fără rubrica de la PRO TV

Gabriela Firea, primarul general al Capitalei, a distribuit în data de 23 octombrie, postarea Danei Budeanu, în care creiatoarea de haine ironiza inițiativa fundației ”Dăruiește Viața” de a construi un spital pentru copii.

Iată cum sună postarea: ”Aștia cacare face ei un spital vrea să doneze Pintea un aparat dă radioterapie. Dă ce? Luați unu din ăia 35 de milioane euroi donați. Nu așa ați măcănit la teveu, caca luati voi? Sa dea la saraci Pintea! Da mai stati putin caca vine Vladuț regele medicamentelor și va da el din aia 15 milioane dă la PLUS scuzi de la Magicacamp! # Marscumanipularile”, este mesajul pe care Dana Budeanu l-a postat pe contul său personal de Facebook.

Urmăriți Impact.ro și pe