Gabriela Firea bagă la secret testarea bucureștenilor. De ce o sunau medicii din spitale

Luiza Moldovan 17.06.2020, 14:46

De multe ori a spus Nicușor Dan că primarul Gabriela Firea se victimizează și că se vaită. A venit momentul ca aceasta să-i dea replica și a făcut-o în emisiunea Adrianei Nedelea de pe libertatea.ro.

Testare pe secret. Gabriela Firea nu spune nimic

Gabriela Firea a infirmat vehement observațiile lui Nicușor Dan, după ce acesta a făcut-o plângăcioasă.

„Eu, plângăcioasă? M-am operat de trei ori în șase luni, am fost în prag de moarte și n-am vărsat o lacrimă”, a spus Gabriela Firea, care a adăugat că termenul de „plângăcios” „poate fi aplicat altora, nu mie”.

În aceeași emisiunea, Gabriela Firea a spus câte ceva despre faptul că ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, vrea cu orice preț să împiedice testarea în București, dar că ea va continua într-o locație care va ră,âne secretă.

Gabriela Firea nu crede în lacrimi. Nicușor Dan crede.
Gabriela Firea nu crede în lacrimi. Nicușor Dan crede.

„Ne sunau medici de la spitalele Ministerului Sănătății să ne ceară mănuși și alte lucruri”

Testarea va continua „într-o locație pe care însă nu vreau s-o dezvălui acum”, a spus Gabriela Firea.

Ea a mai adăugat că, în această pandemie, spitalele care țin de Primăria Capitalei nu s-au confruntat cu nicio lipsă, pe câtă vreme, spitalele care aparțin de ministerul Sănătății au sunat ca să ceară mănuși și alte lucruri.

”Eu mi-am făcut datoria de primar în această pandemie. Spitalele noastre au avut tot necesarul. Ne sunau medici de la spitalele Ministerului Sănătății să ne ceară mănuși și alte lucruri”, a declarat primarul.

Afirmația lui Nicușor Dan a venit ca reacție la faptul că, ieri, un troleibuz STB a luat foc în centrul Capitalei și în contextul sabotajului lui Aurelian Bădulescu de la conferința de presă din Ghencea pe care a susținut-o liderul Dreptei, Nicușor Dan.

„Primarul nostru care tot mandatul ăsta a plâns, un primar plângăcios, a venit ieri şi a spus că nu exclude un sabotaj. Vă aduc aminte decembrie 2019 când a fost o defecţiune la sistemul de semaforizare a acuza o mână criminală care a umblat la semafoare ca să saboteze acest mandat glorios”, a declarat Nicuşor Dan.

Urmăriți Impact.ro și pe