Cum a făcut-o de râs Nicușor Dan pe Gabriela Firea. De la ce a pornit totul între cei doi

Raluca Juncu 17.06.2020, 14:08

În contextul în care Gabriela Firea a declarat marți seară că l-ar dori pe Nicușor Dan, candidat independent susținut de PNL în cursa pentru Primăria Capitalei, fondatorul USR a reacționat.

Nicușor Dan, replică acidă pentru contracandidata sa la alegerile locale

Primarul general al Capitalei a declarat într-o intervenție la Digi 24 că și l-ar dori pe Nicușor Dan în poziția de viceprimar, pentru un eventual al doilea mandat, fiind convinsă că acesta s-ar înțelege bine cu Aurelian Bădulescu, actualul viceprimar pentru că cei doi obișnuiau să ia masa împreună.

„Aș vrea să fac echipă cu domnul Dan în calitate de viceprimar (…) Da, i-am mai oferit și data trecută, dar ne-a părăsit, a stat doar șase luni în Consiliul General, chiulind mai mult, deci a fost foarte pasager la ședințele de Consiliu General”, a spus Gabriela Firea, în cadrul unei emisiuni.

Nicușor Dan a reacționat la declarațiile contracandidatei sale, printr-o postare pe pagina sa de Facebook. Candidatul susținut de PNL în cursa pentru Primăria Capitalei spune că Gabriela Firea „ nu are calitățile pentru nicio funcție publică din primărie”.

„Aș vrea să întorc politețea Gabrielei Firea, dar nu găsesc nicio poziție în primărie pe care să fie potrivită, nicidecum cea de viceprimar. N-aș recomanda-o nici ca președinte de scară de bloc (o responsabilitate serioasă, dar mai mică decât viceprimar): s-ar plânge că n-o ajută nimeni și ar da în judecată pe toată lumea”, a scris Nicușor Dan pe Facebook.

Ulterior, într-o intervenție la Digi 24, Nicușor Dan spune că a aflat de intervenția Gabrielei Firea cu ajutorul monitorizărilor din presă și susține că nu a mai discutat cu aceasta din perioada în care era consilier general al PMB.

Sursa foto: Inquam Photos / Octav Ganea