FOTO EXCLUSIV. Pe ce a cheltuit fiul lui Gabriel Oprea 120.000 de euro dintr-un foc. Tânărul şochează din nou

Nicu Stan 17.02.2021, 12:07

Este incredibil pe ce a cheltuit fiul lui Gabriel Oprea 120.000 de euro dintr-un foc. Tânărul şochează din nou cu o achiziție de zile mari. Ce și-a cumpărat fiul politicianului în plină criză de pandemie.

Fiul lui Gbriel Oprea, achiziție de lux în plină criză sanitară și financiară. Pe ce a cheltuit Marian 120000 de euro fără să stea pe gânduri

Fiul lui Gabriel Oprea șochează din nou opinia publică cu o achiziție foarte scumpă. Pe ce a cheltuit fiul lui Gabriel Oprea 120.000 de euro dintr-un foc.

Băiatul lui Gabi Oprea  trece prin pandemie cu lux şi opulenţă. Acesta şi-a achiziţionat un superb AUDI Q7 s-line în valoare de nu mai puțin de 120.000 de euro, în plină criză financiară provocată de pandemia de coronavirus.

Marian Oprea și soția, surprinși prin București

Oprea jr împreună cu soţia au fost surprinşi pe strada Radu Beller în timp ce intra din farmacie în farmacie. Într-un final, fiul politicianului a ieşit dintr-o ultimă farmacie cu o mână plină de medicamente.

Nu numai mașina celor doi ieșea în evidență, costând o căruță de bani. Cei doi s-au remarcat și prin hainele scumpe pe care le purtau. Doar cu banii de pe căciulile fiului politicianului și a soției lui se poate cumpăra o mașină bunicică, acestea valorând pe puțin câteva sute de euro.

Fiul lui Gbriel Oprea s-a schimbat de când s-a așezat la casa lui

Pe de altă parte, Marin Gabriel Oprea, fiul controversatului politician Gabriel Oprea, s-a transformat radical de când s-a așezat la casa sa. Tânărul în vârstă de doar 24 de ani s-a căsătorit civil la finalul lui 2020.

Iubirea și căsătoria cu Davida, o fostă colegă de școală, i-a priit de minune lui Marian Oprea dacă ar fi să se ia în considerare schimbările suferite de fiul politicianului în ultimul timp. Astfel, fiul renumitului politician s-a îngrășat foarte mult ajungând aproape de nerecunoscut.

Fiul lui Gabriel Oprea s-a îngrășat enorm

Marian Gabriel Oprea s-a îngrășat mai mult de 20 de kilograme, după ce a fost văzut plimbându-se pe o plajă de pe litoralul românesc de mână cu partenera sa de viață, Davida.

Recunoscut pentru prezentările de modă la care a luat parte ca manechin al Adinei Buzatu, precum și pentru aparițiile de prin cluburile de fițe, tânărul pare acum mult mai liniștit, liniște care se pare a fost adusă de Davida.

De când se cunoștea fiul lui Gabriel Oprea cu Davida

Marian Gabriel Oprea și Davida Elena Androne s-au căsătorit cu mare fast la finalul lui 2019 după o relație de circa 6 luni.

Transformarea totală a politicianului controversat a început în momentul în care s-a dedicat în totalitate vieții de familie, respectiv căsătoriei cu Davida.

Urmăriți Impact.ro și pe