EXCLUSIV

Fostul viceprimar al comunei Corbeanca, agresat de patronii unui hotel din Muntele Mic: „Mi-a spart cutia craniană”. EXCLUSIV

Ana Anitoiu 05.12.2021, 14:58
Fostul viceprimar al comunei Corbeanca, agresat de patronii unui hotel din Muntele Mic: „Mi-a spart cutia craniană”. EXCLUSIV

Fostul viceprimar al comunei Corbeanca a fost agresat de patronii unui hotel din Muntele Mic, unde se afla cu un grup de prieteni. Bărbatul a povestit în exclusivitate pentru Impact.ro de la ce a pornit totul, în noaptea de vineri spre sâmbătă, cum s-a desfășurat incidentul și ce are de gând să facă după acest episod violent.

Cine este fostul viceprimar din Corbeanca agresat. De la ce a pornit incidentul

Este vorba despre Adrian Hojda, reprezentant al Uniunii Naționale pentru Progresul României (UNPR). Originar din Timișoara și actual consilier în Corbeanca, el a povestit cum a fost agresat de patronul hotelului Montis din zona Muntelui Mic din Caraș Severin. Fostul viceprimar se hotărâse cu amicii lui să-și ia soțiile și să petreacă acolo un weekend împreună.

„Era cred patru dimineața și stăteam la masă, în hotel, alături de alți doi prieteni, la o discuție. Deodată, au intrat doi bărbați. Am aflat mai târziu cum îi cheamă, Halip Constantin și Dorel Mai. Halip e patronul hotelului, împreună cu fratele său, Halip Marcel. Nu îi cunosc pe niciunul, dar Halip a venit spre masa noastră și ne-a cerut de băut. Se vedea că se afla sub influența băuturilor alcoolice.

Noi am refuzat, iar Halip Constantin l-a sunat pe fratele său, Marcel, să aducă ceva de băut. Nu au existat altercații sau înjurături, cu pur și simplu am refuzat să bem cu ei. În scurt timp, a intrat pe ușă Marcel Halip, cu o sticlă de vin în mână.

S-a înfipt direct în mine și m-a lovit de mai multe ori cu sticla, mai întâi în mană, apoi în umăr. M-am ferit cât am putut de ploaia de lovituri, dar în cele din urmă mi-a spart cutia craniană… Atât îmi amintesc..”, a povestit fostul viceprimar din Corbeanca, pentru Impact.ro.

Fostul viceprimar al comunei Corbeanca, agresat de patronii unui hotel din Muntele Mic
Ranile fostului viceprimar al comunei Corbeanca

Ce va face fostul viceprimar din Corbeanca după ce a fost agresat

Fostul viceprimar din Corbeanca a precizat că amicii lui au sunat la 112, iar primii care au ajuns au fost cei de la Salvamont, care i-au dat primul ajutor, deoarece avea o rană de zece centimetri pe cap. Apoi a fost preluat de salvare și a plecat către Timișoara.

„Am dat declarații și Poliției, în aceeași noapte… Am plecat imediat apoi la Timișoara… Voi merge pe mâna avocatului, dar nici nu mai gândesc să nu-l acționez în judecată pe Halip Marcel… Nu îl cunosc, nu l-am provocat și nu-mi explic regula să… Probabil că patronii hotelului se consideră mai presus de lege în zona lor”, a mai spus fostul viceprimar din Corbeanca, pentru Impact.ro.

La rândul lui, avocatul Adrian Cuculis a spus pentru Impact.ro că a fost depusă o plângere penală în urma incidentului și așteaptă decizia autorităților. El a precizat că în opinia lui, imaginile arată că a fost vorba mai degrabă despre o tentativă de omor.

„Imaginile anexate arată în opinia noastră mai degrabă a tentativă de omor, însă poliția i-a sfătuit să se împace. Aparent, hotelierii erau sub influenta băuturilor alcoolice, iar la aproximativ două ore când a ajuns și politia și salvarea, în vârful muntelui, aceștia fugiseră. Imaginile sunt grăitoare”, a spus avocatul Adrian Cuculis pentru Impact.ro.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...