Florin Piersic, refuzat de Emil Boc. Ce nu are voie actorul să facă în Cluj, primarul a fost tranșant

Badea Violeta 03.09.2021, 11:47
Florin Piersic, refuzat de Emil Boc. Ce nu are voie actorul să facă în Cluj, primarul a fost tranșant

Celebrul actor Florin Piersic a trimis o solicitare către Primăria Cluj-Napoca, dar Emil Boc a refuzat să-i îndeplinească dorința. Iată ce răspuns tranșant a primit din partea politicianului!

Florin Piersic a trecut printr-o situație neplăcută

Florin Piersic a cerut un loc de parcare în fața casei sale din Cluj, dar cererea i-a fost imediat refuzată de primarul Emil Boc. Artistul este extrem de nemulțumit, fiindcă se confruntă de foarte mult timp cu această problemă și situația nu pare să aibă vreo rezolvare.

Deși a solicitat de nenumărate ori primăriei un loc de parcare în fața casei sale, actorul încă nu are unde să-și parcheze autoturismul. Se pare că strada Nicolaus Copernicus este mult prea îngustă, iar infrastructura nu ar permite construirea unui loc de parcare.

Primarul Emil Boc a verificat personal această situație și i-a explicat artistului care este motivul din spatele acestei decizii. De asemenea, politicianul a promis că va încerca să găsească o altă rezolvare, care să respecte prevederile locale.

„Acolo este o problemă că lățimea din gard în gard a drumului, care este de 4 metri și nu există trotuare. Nu se pot crea locuri de parcare.

Am găsit o altă soluție, chiar tot în zona respectivă, dar cu respectarea prevederilor locale, pentru ca excelența sa să aibă acces cât mai facil. Florin Piersic este un brand pentru România”, a precizat Emil Boc.

Florin Piersic, refuzat de Emil Boc
Florin Piersic, refuzat de Emil Boc

Florin Piersic a mai avut un conflict cu Emil Boc

Florin Piersic a mai avut un clinci cu Emil Boc și în anul 2018. La vremea aceea, îndrăgitul artist era extrem de nemulțumit, deoarece nu a primit în administrare cinematograful care îi poartă numele, deși fostul primar Sorin Apostu îi promisese acest lucru încă din anul 2011. De asemenea, actorul voia și cafeneaua „Mărgelatu”, situată în Piața Mihai Viteazul din Cluj-Napoca.

În acest sens, Florin Piersic a depus o cerere, la sfârșitul lunii august 2018, la Primăria Cluj Napoca pentru a intra într-un parteneriat public privat pentru gestionarea celor două obiective. Iată ce răspuns a primit și atunci din partea reprezentanților.

„Vă comunicăm faptul că la acest moment ne aflăm în imposibilitatea onorării cererii dvs, raportat la împrejurarea că autoritatea locală nu deține folosința asupra cinematografului Florin Piersic”.

Se pare că cinematograful era administrat de RADEF, iar despre cafenea nu s-a spus absolut nimic. Nu se știe cu exactitate dacă între Primăria Cluj-Napoca și Florin Piersic a existat un contract de folosire a imaginii și nici dacă marele actor s-a adresat instanței pentru a cere despăgubiri.

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...