Ce a apărut pe mormântul fostei soții a lui Florin Piersic. Tatiana a murit în 2017

Iancu Andreea 01.07.2021, 12:26
Ce a apărut pe mormântul fostei soții a lui Florin Piersic. Tatiana a murit în 2017

Florin Piersic și fosta sa soție, Tatiana Iekel, au trăit o frumoasă poveste de dragoste în perioada 1962–1974, însă regretata actriță s-a stins din viață în urmă cu patru ani, în 2017. De atunci, mormântul fostei soții a lui Florin Piersic a părut a fi abandonat o perioadă. Recent însă, ceea ce a apărut în cimitir a fost neașteptat.

Ce a apărut pe mormântul fostei soții a lui Florin Piersic, la patru ani de la deces

Tatiana Iekel, prima soție a actorului Florin Piersic, s-a stins din viață în anul 2017. Regretata actriță a lăsat în urmă multă durere în sufletul celor dragi. Mama lui Florin Piersic Jr. a fost înmormântată într-un cimitir de la periferia Bucureștiului, în ultima vreme, la mormântul femeii fiind sesizată o schimbare. În timp ce în urmă cu un an de zile, nici Florin Piersic și nici fiul său, Piersic Jr. nu au reușit să ajungă la cimitir. Cu toate acestea, marele actor și fiul acestuia au reînceput să apară la cimitir la mormântul Tatianei Iekel. Cei doi au aprins lumânări și au depus flori.

Pe de altă parte, ei nu ajung tot timpul pentru a se îngriji de mormântul uneia dintre cele mai importante femei din viața lor, astfel că au apelat la ajutorul angajaților cimitirului, care se asigură că lumânările rămân aprinse în permanență lângă cruce. Recent, mormântul Tatianei Iekel a fost curățat, în timp ce o lumânare aprinsă ardea lângă cruce. Pe de altă parte, pentru a înfrumuseța locul, există și două ghivece cu flori, precum și un suport metalic pe care sunt așezate mai multe scoici. În plus, alături de crucea regretatei actrițe se poate observa și un ornament în formă de frunză.

Ce a apărut pe mormântul fostei soții a lui Florin Piersic
Mormântul Tatianei Iekel
foto – ciao.ro

Regretata actriță s-a stins din viață și a fost înmormântată în secret

Tatiana Iekel, mama lui Florin Piersic Jr. și prima soție a actorului, s-a stins din viață în urmă cu patru ani de zile, la vârsta de 84 de ani, la Spitalul Militar din Capitală. La acea vreme, trupul actriței nu a fost depus la niciun teatru din Capitală, în ciuda carierei sale impresionante în lumea artistică. Familia ar fi decis să păstreze în secret decesul acesteia, care a fost anunțat ulterior înmormântării, la trei zile. Presa scria pe atunci că la înmormântarea Tatianei Iekel au participat doar fiul acesteia, Florin Piersic Jr. și partenera lui, potrivit angajaților din cimitir.

Nici Florin Piersic, nici fiul lui nu au mai fost văzuți pe la cimitir, probabil din cauza pandemiei. Marele actor venea în urmă cu multe luni și chiar mai făcea câte o glumă cu noi, angajații, mai făcea și poze. Probabil că după ce se mai liniștește nebunia cu Covid-ul, vor ajunge și la mormântul ei pentru că nu au plantat nici flori. Probabil și lui Florin Piersic îi este teamă să se expună în această perioadă, mai ales că are și el o vârstă și alte probleme de sănătate odată cu vârstă. În plus, câteva luni cimitirul a fost închis, așa cum au fost toate cimitirile, deci nici dacă își dorea să vină nu ar fi avut cum să intre, spuneau angajații din cimitir.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...