Flavia Mihășan, silueta de invidiat după două sarcini. Vedeta a dezvăluit ce face pentru a se menține în formă. „Sunt mai slabă decât înainte”

Badea Violeta 06.06.2022, 16:06

Pe 17 mai 2021, Flavia Mihășan îl aducea pe lume pe cel de-al doilea copil al său, tot un băiețel perfect sănătos care a primit numele de Tudor. A trecut mai bine de un an de atunci, iar fosta vecină de la Neatza cu Răzvan și Dani arată mai bine ca niciodată și pare că nu a născut nici măcar o singură dată. Vedeta se află într-o formă fizică de zile mari și susține că are chiar mai puține kilograme decât avea înaintea primei sarcini. Iată cum a reușit să ajungă la silueta visată într-un timp record!

Care este secretul siluetei Flaviei Mihășan. Cum a reușit să-și recapete formele după două sarcini

Flavia Mihășan a adus pe lume doi băieți superbi și, ca orice femeie, a luat câteva kilograme în plus pe parcursul celor două sarcini, însa după mult efort și muncă a reușit să dea jos câteva kilograme bune în doar câteva luni. Vedeta susține că acum este chiar mai slabă decât era înainte să aibă copii.

Fosta asistentă de la Neatza cu Răzvan și Dani arată mai bine ca niciodată și a vorbit, în cadrul unui interviu, despre cum a reușit să ajungă la silueta de invidiat, cea care, de altfel, a și consacrat-o.

„Îmi place să glumesc și să spun că arăt așa, pentru că alerg de la un copil la altul, ceea ce nu este departe de adevăr. Nu știu, probabil că este și genetic, și faptul că am făcut sport toată viața și între sarcini am făcut sport și fac și acum, nu atât de mult pentru că am doi copii”, a dezvăluit frumoasa blondină pentru Viva!.

Flavia Mihasan 2
Flavia Mihasan 

„Acum sunt mai slabă decât cum arătam înainte să rămân gravidă”

Spre deosebire de alte femei, Flavia Mihășan susține că nu se urcă foarte des pe cântar. Vedeta spune că observă dacă s-a îngrășat sau a slabit în funcție de mărimea hainelor pe care le poartă, așa și-a dat seama că acum este chiar mai slabă decât înainte de a rămâne gravidă.

„Cine are timp să se cântărească? Pe bune? De obicei am o trotinetă sau niște lăptic în biberon și probabil de aceea mă ia și liftul”, a precizat blondina pentru aceeași sursă.

„Acum sunt mai slabă decât cum arătam înainte să rămân gravidă”, a mai adăugat ea.

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...