Cât de greu e să lucrezi cu Flavia Mihășan. Testul pe care l-a inventat fosta asistentă a lui Dani Oțil, nimeni nu l-a trecut

Stan Filon 18.02.2022, 12:30

Flavia Mihășan a intrat în atenția publicului imediat după ce a devenit „vecină” la emisiunea „Neața cu Răzvan și Dani”, de la Antena 1. S-a retras din televiziune în urmă cu câțiva ani pentru a-și pune ordine în viață. Frumoasa dansatoare s-a logodit și a devenit mamă chiar de două ori, însă recunoaște că îi este dor de viața de televiziune, așa că ar vrea să se întoarcă pe micile ecrane. Pentru asta, însă, trebuie să găsească o bonă, însă toate candidatele de până acum au căzut un test foarte important.

Cât de greu e să lucrezi cu mămica Flavia Mihășan

Flavia Mihășan este acum una dintre cele mai sexy mămici din showbizz-ul românesc. A adus pe lume două minuni de copii, de care are grijă non stop. Vrea să le fie aproape celor mici, însă ar vrea să și lucreze, deoarece se simte foarte bine pe micile ecrane. Are însă o problemă. Nu găsește o bonă pe placul ei. Toate au căzut un test banal, pe care vedeta l-a văzut de cum au intrat în casă.

Ținând cont de pandemia prin care trecem acum, dar și prin faptul că au de îngrijit doi copii mici, de 8 luni, respectiv 3 ani, Flavia Mihășan a fost foarte atentă la bonele pe care a vrut să le angajeze și le-a observat de cum au intrat în casă. Niciuna nu s-a spălat pe mâini, lucru care a făcut-o pe vedetă să le respingă pe bandă rulantă.

Cat de greu e sa lucrezi cu mamica Flavia Mihasan
Cat de greu e sa lucrezi cu mamica Flavia Mihasan

Testul pe care l-au picat toate bonele pe care a vrut să le angajeze Flavia

„Mai sunt chestiile astea elementare. Când intri în casă…întâlnirile astea cu bonele au avut loc acasă, pentru că am vrut ca băiețelul nostru Carol să se simtă în mediul lor. Și au intrat fără să se spele pe mâini. În momentul în care intri într-o casă cu copii, primul lucru pe care îl faci este să te speli pe mâini. Mamelor, considerați că exagerez? A fost vorba și de ce simte copilul din prima, Carol nici nu e genul care se atașează din prima..”, a mărturisit vedeta TV.

Flavia recunoaște că a trecut printr-un moment destul de dificil, după ce s-a infectat împreună cu toată familia sa de coronavirus. Nu a fost foarte greu din cauza virusului, deoarece au avut noroc de niște simptome foarte slabe, însă a fost o adevărată provocare pentru ea să stea în izolare cu copiii, care sunt obișnuiți să petreacă mult timp în aer liber.

„Acum suntem foarte bine. După ce am fost testați pozitiv și a fost totul ok, în sensul că nu am avut simptome, copiii aproape deloc, m-am bucurat că s-a întâmplat așa, mă gândesc că poate s-au imunizat puțin și pot să stau un pic mai relaxată. A fost totul ok. Faptul că am stat izolați mi s-a părut partea cea mai dificilă, nu partea cu boala, pentru că a trebuit să găsesc foarte multe activități de făcut în casă, lucru un pic cam greuț. Având în vedere că stăm într-un apartament, deși spațios, nu au putut să iasă afară. Ei sunt obișnuiți să iasă afară și să stea destul de mult, să se joace, deci energia lor a trebuit consumată acasă. Dar, suntem creativi și am descoperit foarte multe activități”, a mai declarat Flavia Mihășan pentru sursa citată.

S-a scris că Flavia Mihășan ar reveni în televiziune, la emisiunea „Dancing on ice”, care va debuta la Antena 1, însă vedeta a negat toate informațiile. Spune că i-ar fi destul de greu să revină chiar acum în televiziune, deoarece încă alăptează. Un alt motiv pentru care i-ar fi foarte greu să participe la emisiunea de la Antena 1 ar fi faptul că…nu știe să patineze.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...