Fiul Mihaelei Rădulescu rupe inimi la nici 18 ani. Ce spune vedeta despre cuceririle lui

Andra Daoud 13.05.2022, 16:37

Mihaela Rădulescu are de ce să fie mândră. Fiul ei, Ayan, a moștenit trăsături atât de la ea, cât și de la tată lui și se transformă într-un tânăr extrem de atrăgător. Deși nu a devenit încă major, fiul vedetei se bucură deja de succes în rândul domnișoarelor, iar Mihaela Rădulescu nu este străină de cuceririle adolescentului. Diva a povestit că băiatul discută des cu ea aspecte ce țin de viața personală.

Fiul Mihaelei Rădulescu este un cuceritor

Mihaela Rădulescu poate spune că este o mamă împlinită. Fiul ei este un tânăr ambițios și inteligent, astfel că a ajuns să studieze la una dintre cele mai prestigioase instituții de învățământ din SUA. Ayan, băiatul pe care Mihaela Rădulescu îl are din căsătoria cu Elan Schwartzenberg, a plecat de acasă, de la Monaco, la 16 ani și a traversat Oceanul pentru a studia.

Adolescentul nu este pasionat numai de studiu, ci și de sport. Părinții lui i-au insuflat dragostea pentru mișcare, așa se face că la nici 18 ani arată extrem de bine și se transformă într-un tânăr care deja frânge multe inimi. Ayan este la vârsta la care experimentează, după cum spune mama lui, și a avut deja mai multe iubite până acum, însă nimic serios. După ce fiul ei s-a despărțit de prima iubită oficială, pe care și mama lui a cunoscut-o, Mihaela Rădulescu declara:

„Între timp, au apărut alte partenere. E vârsta la care partenerele se schimbă mai des, sunt căutări, ca și la facultate. Eu mă bucur că e așa, pentru că are nevoie de experiențe, de setările lui.”

Fiul Mihaelei Radulescu rupe inimi la nici 18 ani. Ce spune vedeta despre cuceririle lui
Ayan, intr-o fotografie surprinsa de mama lui

Ayan se sfătuiește cu mama lui în privința relațiilor

Mihaela Rădulescu a mai povestit în trecut că fiul său are o relație specială atât cu ea, cât și cu tatăl lui. Este extrem de deschis și comunicativ și vorbește despre orice cu părinții lui. Dacă de la tatăl lui primește sfaturi mai pragmatice, atunci când are de discutat ceva sensibil, vorbește cu mama lui.

„Vorbește cu amândoi, depinde de subiect. Mă bucur tare mult, fiindcă așa l-am crescut, și e foarte comunicativ cu noi. E minunat să-ți fie părinții prieteni, mai ales la vârsta asta. Cred că ne povestește în mod egal, dar are și subiecte la care se îndreaptă spre tatăl lui – de business, de facultate, de exemplu. Eu sunt mai pe zona artistico-amoroasă, stilistică și altele. E normal să existe departajarea asta.”

Mihaela Rădulescu s-a mutat la Monaco, împreună cu fiul ei, Ayan, după ce a divorțat de tatăl acestuia. Cei doi s-au stabilit acolo în urmă cu aproape 15 ani, iar recent vedeta a rămas să locuiască singură acolo, după ce fiul său a plecat la studii pe continentul american.

Urmăriți Impact.ro și pe