Cum iese Mihaela Rădulescu pe stradă, la Monaco. A anunțat că nu vrea să se mai întoarcă în România

Stan Filon 08.11.2021, 11:56
Cum iese Mihaela Rădulescu pe stradă, la Monaco. A anunțat că nu vrea să se mai întoarcă în România

Mihaela Rădulescu a spus cum se îmbracă atunci când iese pe stradă, la Monaco, acolo unde locuiește de ani buni. Este locul pe care diva îl consideră ”acasă”, este locul unde și-a crescut copilul și unde se simte cel mai bine, mai ales că și-a aranjat casa așa cum îi place ei.

Cum se îmbracă Mihaela Rădulescu atunci când iese pe stradă, la Monaco

Mihaela Rădulescu este una dintre cele mai cunoscute vedete din România și chiar dacă și-a vândut toate proprietățile din țară, iar când aterizează în București este nevoită să meargă a hotel, vedeta recunoaște că sufletul ei este în România iar pentru asta face tot ce poate pentru a-și ajuta compatrioții.

Jurata de la ”Masked Singer România” este mereu elegantă și rămâne așa ori de câte ori iese pe stradă, fie că merge doar să-și facă piața. Recunoaște că îi place să se simtă bine în pielea ei, dar să fie și comodă, însă nu renunță niciodată la eleganță, chiar dacă se îmbracă în blugi și tricou.

Ce tinute abordeaza Mihaela Radulescu atunci cand iese pe strada in Monaco
Ce tinute abordeaza Mihaela Radulescu atunci cand iese pe strada in Monaco

”Nu-mi spuneți că sună a vânătoare de perfecțiune”

”Nu ies din casă neîngrijită, nici dacă am doar blugi și tricou pe mine. Un strop de machiaj, un parfum discret, unghiile mereu făcute, părul aranjat, fie și creț, o geantă corectă și pot pleca oriunde cu zâmbet-înainte. Și când fac sport încerc să fiu prezentabilă, pur și simplu mă simt bine când arăt bine, fără prea mult efort. Minimul acela de îngrijire face diferența pentru orice femeie, cred. Și nu-mi spuneți că sună a vânătoare de perfecțiune, pentru că e doar… feminitate, obișnuința de a fi Eu”, a declarat diva pentru viva.ro.

Chiar dacă locuiește în Franța, iar iubitul său în Elveția, pe când fiul său este plecat la studii în America, Mihaela Rădulescu este mereu cu sufletul în România, deși a spus că nu se mai vede locuind vreodată în țara sa natală. Nu vrea să-și trăiască viața așa cum vor alții, iar pentru ea această stare este una normală, chiar dacă pentru mulți nu pare așa.

”Vin în România pentru puține motive și… scurte perioade, în general doar legate de muncă. Am altă viață, pe alte meleaguri și nu întrevăd nicio posibilitate de a reveni să trăiesc în România. Sunt, ca toți românii plecați, cu rădăcinile deja prinse în altă parte, dar cu sufletul mereu conectat la țara mea. De aici și preocuparea constantă de a ajuta în fel și chip, prin fundația mea, cu campanii personale, cu ajutoare de la prietenii de aici… Am câteva realizări la acest capitol umanitar de care-s foarte mândră”, a mai declarat Mihaela Rădulescu pentru sursa citată.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...