Mihaela Rădulescu, fotografie emoţionantă alături de fiul său. Cât de mare s-a făcut Ayan

Ana Anitoiu 18.06.2021, 19:32

Mihaela Rădulescu a publicat o fotografie emoţionantă în care apare alături de fiul său, Ayan, care a devenit un tânăr chipeș, la vârsta de aproape 17 ani, pe care o va împlini la 1 august. Iată cum au fost surprinși cei doi, într-o destinație de vis.

Cum a fost fotografiată Mihaela Rădulescu alături de fiul său

Mihaela Rădulescu și fiul ei au fost surprinși într-un moment emoționant pe care l-au petrecut în orașul francez Saint-Tropez. Cei doi sau fost fotografiați de la spate, în timp ce se îmbrățișau strâns, aproape de o piscină. Vedeta și-a lăsat capul pe pieptul lui, iar el i-a cuprins umerii cu brațul, într-un gest ocrotitor.

Fotografia a stârnit numeroase comentarii, printre care unele de la alte vedete. Cabral a scris o glumă, referindu-se la locul în care se aflau cei doi: ”Da, exact ca la Voineasa!”. Fanii prezentatoarei TV au reacționat cu numeroase emoji în formă de inimioare și cu mesaje precum: ”Cât de frumos!”, ”Emoționant și frumos în același timp momentul! Doi frumoși”, ”Ai un băiat superb, iar tu ești o mamă minunată” și ”Ce frumos! Cum trece timpul, acum te sprijini tu de copilul tău”.

Mihaela Radulescu, fotografie emotionanta alaturi de fiul sau
Mihaela Radulescu si fiul ei, Ayan

Fiul Mihaelei Rădulescu, alături de Felix Baumgartner

În afară de poza în care apare alături de fiul ei, Mihaela Rădulescu a publicat și o imagine în care tânărul poate fi văzut lângă partenerul ei, Felix Baumgartner. Renumitul cascador și parașutist austriac pare să aibă o relație frumoasă cu Ayan.

În fotografie, fiul Mihaelei Rădulescu și Felix Baumgartner apar stând de vorbă relaxați, așezați pe fotolii apropiate, lângă piscina de pe o terasă din Saint-Tropez cu o priveliște superbă. Amândoi poartă șepci și haine albe și par să se bucure de companie.

Ce problemă are Mihaela Rădulescu în relația cu fiul ei

Mihaela Rădulescu s-a declarat o mamă fericită. Vedeta l-a numit pe fiul ei ”bucuria ei supremă” și ”cea mai intensă și definitivă iubire pe care am simțit-o vreodată”. Adolescentul, care se află la vârsta la care descoperă iubirea, îi povestește tot mamei sale, iar ea ”se topește de drag”. Totuși, prezentatoarea a recunoscut că există și o problemă în relația pe care o are cu Ayan.

”Am această problemă cu el, eu vorbesc românește cu el, ca și toată familia mea. Dar, pentru că trăiește de opt ani în altă țară, unde se vorbește franceză și engleză, omul nu mai vrea să vorbească decât franceză și engleză”, a spus Mihaela Rădulescu pentru Viva!, precizând că deocamdată băiatul ei se gândește să își construiască o carieră în cibernetică.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI