Fiul lui Ion Țiriac a dat o avere pe facultate, dar poartă costumele tatălui său. Cu ce se ocupă Karim

Mirabela Năstase 08.03.2020, 11:11
Fiul lui Ion Țiriac a dat o avere pe facultate, dar poartă costumele tatălui său. Cu ce se ocupă Karim

Miliardarul Ion Țiriac este foarte atent la cheltuieli cu fiul său, Karim. I-a cumpărat acestuia un costum de 1.500 de lei și i-a făcut o garderobă din hainde de lux recondiționate. Astfel, Ion Țiriac, în vârstă de 80 de ani, face parte dintre miliardarii atenți la banii cheltuiți.

Fiul lui Ion Țiriac a dat o avere pe facultate, dar poartă costumele tatălui său

Fostul mare tenismen are o avere estimată de Forbes în martie 2019 la 1,2 miliarde de dolari. Acesta le-a mai dat o lecție de economie celor din jur.

Apropiați ai omului de afaceri au povestit pentru Libertatatea.ro un episod legat de ultima vizită la București a lui Karim Țiriac, în vârstă de 24 de ani, fiul lui Ion Țiriac din relația cu egipteanca Sophie Ayad, 52 de ani.

“Ion Țiriac trebuia să mergă la o recepție cu fiul său, Karim, însă acesta nu venise pregătit cu ținuta adecvată pentru un astfel eveniment. L-a rugat pe prietenul său armean Agop Kirmiziyan să meargă cu băiatul să-și cumpere un costum elegant, dar nu foarte scump. Agop, care are fabrici de confecții, l-a dus într-un mall, cu magazine de firmă, și i-a luat un costum de 1.500 de lei”, au povestit persoane din anturajul lui Ion Țiriac, pentru sursa menționată, despre unul dintre cei mai bogați oameni de afaceri din România.

Dar, cu toate acestea, Ion Țiriac nu s-a oprit la costumul de 1500 de lei. “Țiriac și-a adunat din vasta lui garderobă mai multe costume vechi pe care nu le mai purta și l-a rugat pe Agop Kirmiziyan să le modifice pentru a le purta fiul său, Karim”, au mai precizat cunoscuții fostului tenismen.

Karim Tiriac, alături de Sophie Ayad si de Ion Tiriac
Karim Tiriac, alături de Sophie Ayad si de Ion Tiriac

Cine este Karim Mihai Țiriac

Karim Mihai Țiriac nu locuiește în România, ci în Chicago, fiind asociat la firma italiană de modă Stefano Ricci Group. Tânărul a absolvit în anul 2019 Facultatea de Științe Politice a Universității din Chicago, iar taxele de școlarizare pentru patru ani au fost în valoare de 320.000 de dolari.

Ion Țiriac mai are o fiică din relația cu egipteaanca Sophie Ayad, fostă jurnalistă. Fiica sa are 21 ani și se numește Ioana. De menționat este faptul că Ion Țiriaac și Sophie Ayad s-au născut în anul 1994, la Munchen, pe când acesta era rezident în Germania și avea sub patronaj turneele de la Hanovra, Stuttgart şi Essen. De asemenea, Ion Țiriac mai are un fiu, Ion Țiriac jr, în vârstă de 43 de ani, conceput cu fostul fotomodel Mikette von Issenberg.

Urmăriți Impact.ro și pe