Incendiu de proporții în București. Arde o groapă de gunoi ilegală din zona Giulești. Foto

Redacția IMPACT 06.03.2020, 13:46
Incendiu de proporții în București. Arde o groapă de gunoi ilegală din zona Giulești. Foto

Un incendiu a avut loc la o groapă de gunoi din Sectorul 1 din Capitală. Reprezentanții ISU București-Ilfov au ajuns la fața locului unde au constata că este vorba despre o clădire abandonată care a luat foc, situată lângă o groapă de gunoi.

O clădire părăsită din sectorul 1 a luat foc

Vineri, un incendiu de propriții a izbucnit pe strada Carierei, din Capitală. Flăcările au luat amploare la o groapă de gunoi menajer.  ISU București-Ilfov a ajuns la fața locului, unde a solicitat și prezența unor reprezentanți ai Gărzii de Mediu, întrucât, în urma incendiului au luat foc mai multe anvelope.

Potrivit informațiilor transmite de ISU București Ilfov, s-au prezentat patru autospeciale pentru a stinge flăcările care au cuprins mai multe anvelope și gunoi menajer, întinse pe o suprafață de aproximativ 300 de metri pătrați.

Deocamdată nu se cunosc cauzele incendiului.

 

„Incendiu produs la o clădire părăsită în interiorul căreia se găsesc anvelope și gunoi menajer, aprox 300 mp. Acționează patru autospeciale. Am solicitat prezența la caz a reprezentanților de la Garda de Mediu”, este mesajul transmis de reprezentanții ISU București Ilfov.

 

Sursa foto: ISU București Ilfov

 

Urmăriți Impact.ro și pe