Finul lui Emi Pian rupe tăcerea! Reacție vehementă, după ce au apărut zvonurile legate de răzbunare

Elena Avramescu 06.08.2020, 18:08
Finul lui Emi Pian rupe tăcerea! Reacție vehementă, după ce au apărut zvonurile legate de răzbunare

După ce au apărut nenumărate zvonuri legate de răzbunare, finul lui Emi Pian decis să spună tot adevărul, pentru a lămuri situația, după ce Emi Pian a fost ucis cu bestialitate zilele trecute de un bărbat dintr-o grupare rivală.

 

Finul lui Emi Pian rupe tăcerea

 

Astfel, finul lui Emi Pian a declarat că familia nu areniicun plan de răzbunare, după cum s-a tot vehiculat, însă dorește cu tot dinadinsul ca Poliția să facă dreptate și să nu discrimineze.

 

Mai precis, acesta a mai cerut ca poliţiştii să nu facă „ură de rasă” şi să-i lase să-şi plângă în liniște mortul.Iar în privința regulilor de protecţie din pandemie, finul lui Emi Pian a declarat că ei nu pot purta mască la gură „ca nişte câini” şi mai presus de atât, nici nu crede în existenţa virusului.

Finul lui Emi Pian rupe tăcerea
Finul lui Emi Pian rupe tăcerea

Nu o să fie scandal cum se spune, că ne răzbunăm, că ne batem, că ne tăiem

„Noi ne-am speriat când am văzut atâta forţă de poliţie, nu vrem să se facă ură de rasă la noi, că suntem romi şi să nu lase lumea să vină să-l vadă, să putem să stăm la priveghi. 

Ne-a şocat câtă poliţie vine, nu a fost scandal, nu o să fie scandal cum se spune, că ne răzbunăm, că ne batem, că ne tăiem. Niciodată! Ne pare rău, am plâns, am urlat, cu masca la gură nu putem, că nu suntem câini. Suntem şi noi nişte oameni, nu suntem bolnavi, aşa ceva nu există, nu cred în aşa ceva. Avem şi noi copii, câte 5-6 nepoţi.

Suntem foarte îndureraţi, Poliţia trebuie să-şi facă datoria, nu ne punem contra la Poliţie, dar şi Poliţia trebuie să ne lase, să nu facă ură de rasă”, este mesajul transmis joi, de finul lui Emi Pian, potrivit antena3.ro.

Emi Pian a fost ucis cu sânge rece pe o stradă din București, în cartierul Giulești. Conform unor surse citate de Antena 3, Emi Pian, liderul clanului Duduianu din Capitală, a fost înjunghiat în zona femurului, lovitura fiindu-i fatală.

Urmăriți Impact.ro și pe
Elena Avramescu
Este redactor Impact.ro. Absolventă a Colegiului Naţional ”Mihai Eminescu” din Buzău, precum şi a Facultăţii de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion din Bucureşti, Elena Avramescu...