Clipe de coșmar pentru Florin Salam! Ce a pățit artistul la priveghiul lui Emi Pian

Iancu Andreea 06.08.2020, 14:36

Priveghiul lui Emi Pian a adus o mulțime de oameni la vila în care obișnuia să locuiască fostul interlop. Agitația a durat până noaptea târziu, iar polițiștii au stat de pază în timpul evenimentului. Prezent și el la priveghiul fostului său prieten, Florin Salam a cântat la căpătâiul lui Emi Pian. Cu toate acestea, artistul a trecut prin clipe de coșmar.

Florin Salam, stări de rău la priveghiul lui Emi Pian

Artistul are o strânsă legătură cu clanul Duduianu. Deși în trecut devenise dușmanul unor membrii conduși de Emi Pian, acum Florin Salam a fost lăsat să participe la funerarii. Manelistul depusese chiar și o plângere penală, alături de Nicolae Guță, împotriva lui Seif și Denom. În urma acuzațiilor de șantaj și ultraj, cei doi interlopi au fost și arestați pe 23 iulie. Cu toate acestea, Salam a fost chemat să cânte la căpătâiul lui Emi Pian.

Potrivit unor surse din interiorul clanului, Florin Salam a susținut o cântare de mai bine de opt ore în continuu. Acesta este și unul dintre motivele pentru care manelistului i s-a făcut la un moment dat rău. Astfel, cei din jur au ajuns să-l scoată afară pe Salam, unde i-au dat cu apă pe față.

Un puhoi de oameni a participat la priveghiul lui Emi Pian
Un puhoi de oameni a participat la priveghiul lui Emi Pian

Jandarmii și polițiștii au asigurat respectarea măsurilor impuse de pandemie

Priveghiul lui Emi Pian a ținut toată ziua și până în miez de noapte. Astfel, la vila din Rahova a interlopului a răsunat ore în șir muzica lui Florin Salam. De asemenea, un puhoi de oameni a fost prezent la căpătâiul lui Emi Pian. Astfel, polițiștii și jandarmii s-au asigurat că sunt respecate măsurile autorităților, în contextul pandemiei.

Potrivit Ministrului Afacerilor Interne, Marcel Vela, 50 de persoane au fost amendate pentru nerespectarea distanțării sociale, inclusiv Florin Salam.

„Că sunt sute de persoane, nu este așa. Ați dat imagini de azi din cursul zilei, acum pe seară nu mai este așa. Mai devreme ați difuzat imagini cu sute de persoane. Nu au fost 800 de persoane. S-au aplicat 60 de amenzi, inclusiv lui Florin Salam. Dacă sunt acum mai mult de 50 de persoane, se vor da amenzi. Vă garantez acest lucru. Poliția și jandarmeria sunt acolo pentru a supraveghea zona, sunt în misiune, ca prevenție”, a spus Vela.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...