Filmul lui Selly va fi pe Netflix. De când poți urmări 5 Gang: un altfel de Crăciun

Diana Radu 25.03.2020, 12:59
Filmul lui Selly va fi pe Netflix. De când poți urmări 5 Gang: un altfel de Crăciun

Selly, cel mai cunoscut vlogger din România va debuta în curând și pe Netflix cu producția 5 Gang: Un altfel de Crăciun. Pelicula s-a bucurat de un real succes după lansarea din cinematografe, fiind urmărită de un număr enorm de fani. Află când va fi dufuzat filmul pe Netflix.

Când va apărea filmul lui Selly, 5 Gang: un altfel de Crăciun, pe Netflix

5 Gang: un altfel de Crăciun va fi difuzat de celebra platformă de streaming, Netflix, în data de 27 aprilie. Pelicula care a fost difuzată în cinematografe anul trecut în decembrie este regizată de Matei Dima, cunoscut ca și Bromania. Printre actorii care fac parte din distribuție se numără membrii trupei 5Gang:  Dia, Pain, Mădălin și Gami, dar și comedianul Micutzu (Cosmin Nedelcu) și Dorian Popa.

selly, film, netflix, 5gang, un altfel de craciun
Când va apărea filmul lui Selly, 5 Gang: un altfel de Crăciun, pe Netflix

Scenariul filmului a fost regizat de Matei Dima, Radu Alexandru (Pitici Gratis) și Vali Dobrogeanu (Rezumatul Zilei și 10 Lucruri). Flimul prezintă aventura lui Selly și a colegilor lui, care în perioada Crăciunului pornesc în căutarea personajului Corneliu Carafă, interpretat de Micutzu, care dispare subit. Așa că în loc să-l înlocuiască pe colegul lor, așa cum s-au gândit inițial, gașca își dă seama că aceasta ar putea fi în pericol, drept urmare pornesc în căutarea lui.

Însă, de îndată ce-l găsesc ajung și ei să fie împotmoliți într-o situație precară și aparent fără scăpare. Polițiștii (jucați de Matei Dima și Vali Dobrogeanu) încearcă să rezolve misterul vloggerului dispărut. Selly este păzit de Helga (Laura Giurcanu), bodyguard-ul lui Carafă, și încearcă să evadeze, potrivit Via Cinemagia.ro.

Pelicula lui Selly, 5Gang: Un altfel de Crăciun este printre principalele titluri licențiate în luna aprilie, anunță Netflix. De asemenea, în luna aprilie vor apărea mai multe seriale noi pe platforma de streaming, precum La Casa de Papel, sezonul patru.

Urmăriți Impact.ro și pe