Ce face, de fapt, Selly de la 5GANG în autoizolare la domiciliu

Daria Petrescu 21.03.2020, 11:43
Ce face, de fapt, Selly de la 5GANG în autoizolare la domiciliu

Selly este cel mai cunoscut vlogger din România, iar în această perioadă, la fel ca și alte vedete din România, a ales să stea în casă. Vlogger-ul a luat această măsură, însă este la fel de activ în mediul virtual.

Selly de la 5GANG,  în autoizolare la domiciliu

Pentru că în această perioadă se află în autoizolare la domiciliu, Selly își ocupă majoritatea timpului învățând pentru bac. De asemenea, el face  vloguri și story-uri pe Instagram.

Selly este cel mai cunoscut vlogger din România iar de curând a ajuns la cifra de 2 milioane de urmăritori pe youtube. Andrei Șelaru este numele din buletin al lui Selly. Acesta  s-a apucat să se filmeze vorbind despre diferite teme de actualitate pentru tineri în anul 2012.

Selly a vorbit despre pandemie

Selly s-a izolat în casă de câteva zile și s-a plictisit, așa că l-a încercat un sentiment de responsabilitate și a făcut un clip de informare despre pandemia din aceste zile. El  a informat  tineretul despre cum să se comporte în această perioadă.

Ce-i drept, Selly a mai avut vloguri pe teme mai serioase și în trecut, când a vorbit despre importanța votului. De asemenea, un alt moment de acest gen a fost cel în care a combătut referendumul pentru familie.

Cum a făcut Selly peste un milion de euro

Vloggerul Selly a povestit cum a făcut primul milion de euro, în emisiunea ”Răi da` Buni”, moderată de Mihai Morar.

„În principiu sunt trei surse de venit: direct din ad sense, cel mai mic venit. După accea sunt campaniile publicitare, sunt reclame pe care le faci tu, direct cu companii. Acum fac doar cu branduri pe care eu le consum. Am ajuns şi să refuz propuneri, vin multe”, a spus Selly.  El a recunoscut că trebuie să se adapteze continuu publicului, pentru că mai puține vizualizări însemnă mai puțini bani.

Selly a fost aspru criticat pentru că prima mașină pe care și-a cumpărat-o după ce și-a luat permisul a fost un Mercedes de 70.000 de euro
Selly a fost aspru criticat pentru că prima mașină pe care și-a cumpărat-o după ce și-a luat permisul a fost un Mercedes de 70.000 de euro

„N-aş zice neapărat că e o greşeală, am mai adoptat diverse tipuri de content. Acum doi ani aveam o iubită şi făceam daily-vlogguri doar cu ea. Ne foloseam unul de celălalt.

Lumea se săturase să vadă aceleaşi vlogguri zilnice”, a mai povestit Selly. Printre temele abordate de Selly figurează evident, școala, internetul, muzica. Se regăsesc printre videoclipurile realizate de el „Tipuri de profesori”, „Daca Google ar fi om” si „Rap Battle”.

Cel mai urmărit vlogger de la noi a început seria videoclipurilor ca un hobby, dar încet-încet totul s-a transformat într-o treabă serioasă, pentru că ieșeau și bani din asta.

Nu a spus exact câți bani primește de la Youtube în urma vizualizărilor, dar cu siguranță i-ar ajunge să trăiască liniștit fără să-și pună problema unui job de la 9 la 5.