Cum poate participa Selly la Eurovision 2020, după ce TVR a precizat noul format al selecției

Daria Petrescu 09.02.2020, 21:09
Cum poate participa Selly la Eurovision 2020, după ce TVR a precizat noul format al selecției

Anul acesta se va desfășura cea de-a 65-a ediție a Eurovision. Concursul va avea loc în Rotterdam,  Olanda,  după câștigarea de către această țară în 2019, la Tel Aviv. Va fi a cincea oară când concursul va avea loc în Olanda, după 1980.

Selly ar putea participa la Eurovision 2020

Printre cei care ar putea participa la concursul Eurovision 2020, se află și Selly. Acest lucru e posibil, pentru că Global Records, casa de discuri care colaborează cu TVR pentru Eurosion, include și trupa 5GANG. Selly face parte din echipa 5GANG.

„Luni, pe 10 februarie vom afla artistul ce va reprezenta România la Eurovision în Rotterdam. Pe 21 februarie vom putea asculta cele 5 piese. Urmează ca pe 1 martie să ne votăm piesa favorită”, este mesajul de pe pagina de Facebook a Eurovision România 2020.

Schimbări la Eurovison România 2020

Selecţia Naţională Eurovision 2020 vine cu o abordare în premieră pentru România . O comisie va alege un artist, se vor compune piese pentru vocea respectivă, iar cele mai bune cinci creaţii vor ajunge în etapa finală, în care un juriu naţional şi telespectatorii vor desemna câştigătorul.

Vloggerul Selly a povestit cum a făcut primul milion de euro, în emisiunea ”Răi da` Buni”
Vloggerul Selly a povestit cum a făcut primul milion de euro, în emisiunea ”Răi da` Buni”

Pe 1 martie, finala Selecţiei Naţionale Eurovision 2020, juriul naţional şi publicul, în proporţie egală de 50%, vor vota fiecare dintre momentele artistice propuse în vederea selectării celei mai bune reprezentări a României la Rotterdam. În caz de egalitate, publicul este cel care are ultimul cuvânt, voturile sale fiind cele decisive, este anunțul făcut de TVR.

Cine este Selly, vloggerul cu 2 milioane de urmăritori

Andrei Șelaru este numele din buletin al lui Selly, care s-a apucat să se filmeze vorbind despre diferite teme de actualitate pentru tineri în anul 2012. De atunci a crescut de la an la an și ajuns la cifre impresionante pentru orice internaut cu dorințe de afirmare.

Vloggerul Selly a povestit cum a făcut primul milion de euro, în emisiunea ”Răi da` Buni”, moderată de Mihai Morar. „În principiu sunt trei surse de venit: direct din ad sense, cel mai mic venit. După aceea sunt campaniile publicitare, sunt reclame pe care le faci tu, direct cu companii. Acum fac doar cu branduri pe care eu le consum. Am ajuns şi să refuz propuneri, vin multe”, a spus Selly.

El a recunoscut că trebuie să se adapteze continuu publicului, pentru că mai puține vizualizări însemnă mai puțini bani. „N-aş zice neapărat că e o greşeală, am mai adoptat diverse tipuri de content.

Acum doi ani aveam o iubită şi făceam daily-vlogguri doar cu ea. Ne foloseam unul de celălalt. Lumea se săturase să vadă aceleaşi vlogguri zilnice”, a mai povestit Selly.

 

Gabriela Cristea se poate considera o norocoasă
Urmăriți Impact.ro și pe