Fiica Elenei Udrea suferă enorm. Ce îi spune mereu Adrian Alexandrov despre mama ei pentru a o alina

Ioana Bucur 20.05.2022, 16:34
Fiica Elenei Udrea suferă enorm. Ce îi spune mereu Adrian Alexandrov despre mama ei pentru a o alina

Pentru un copil, lipsa unui părinte este întotdeauna dificil de acceptat, iar fiica Elenei Udrea nu este o excepție. Micuța suferă enorm pentru că nu își are mama aproape, iar eforturile uriașe depuse de tatăl său reușesc cu greu să îi aline dorul. Adrian Alexandrov încearcă să fie, în această perioadă, și mamă și tată pentru fetiță. Ce îi spune Adrian Alexandrov când întreabă „Unde e mami?”.

Fiica Elenei Udrea întreabă mereu „unde e mami” 

Elena Udrea a reușit să iasă din țară, înainte de pronunțarea sentinței în dosarul Gala Bute, fiind reținută de polițiștii bulgari în timp ce încerca să treacă granița în Grecia. De mai bine de o lună, fostul ministru este în Sofia, așteptând în arest decizia judecătorilor cu privire la extrădarea în România, programată pentru data de 8 iunie.

La Curtea de Apel din Sofia, avocații fostului ministru al Turismului au depus „o serie de plângeri și înscrisuri, în baza cărora s-a susținut că extrădarea acesteia nu trebuie să aibă loc, întrucât în ​​România i-a fost încălcat dreptul la un proces echitabil. Potrivit apărării lui Udrea, unul dintre judecătorii români s-a pronunțat în cazul ei, fără a depune jurământul în calitate de judecător”, anunţa purtătorul de cuvânt al Curții de Apel din Sofia.

În spatele acestei lupte în instanță se ascunde suferința unui copil. De aproape 40 de zile, fiica Elenei Udrea întreabă zi de zi „Unde e mami?”. În această perioadă, Adrian Alexandrov încearcă să îi fie și mamă și tată, încurajându-și copila și încercând să îi aline dorul.

Fiica Elenei Udrea suferă enorm. Ce îi spune mereu Adrian Alexandrov despre mama ei pentru a o alina
Elena Udrea și Adrian Alexandrov

„Cum ar trebui să îi explic fiicei mele de ce mama ei nu e astăzi lângă ea?”

Alexandrov își împarte treburile casei cu mama fostului ministru. În fiecare noapte, înainte de culcare, micuța începe să plângă, întrebând mereu unde este mama ei și când se va întoarce la ea. Răspunsurile nu reușesc de fiecare dată să o liniștească. Surse din apropierea cuplului au dezvăluit că în acele momente, Adrian Alexandrov îi spune copilei „câte o poveste”.

„Nu este ușor deloc. Este o situație foarte grea și Adrian a mai trecut prin asta, când Eva era doar un bebeluș. Iată că a demonstrat și de data aceasta că este un om puternic, un bărbat adevărat și un tată minunat. Este devotat, îi face toate poftele Mariei și își petrece tot timpul cu ea”, a povestit, pentru Click!, o sursă din anturajul celor doi.

Bărbatul și-a exprimat frustrarea pe platformele de social media. La începutul lunii aprilie, la scurt timp după fuga Elenei Udrea, Adrian Alexandrov publica un mesaj în care descria suferința prin care trece micuța Eva Maria:

„La final, i-aș întreba pe inchizitorii mai sus amintiți, dacă tot se pricep la toate… cum ar trebui să îi explic fiicei mele de ce mama ei nu e astăzi lângă ea? Nu v-aș dori niciunuia dintre voi, să simtă copiii voștri durerea pe care o simte fetița mea, că i-ați luat mama abuziv de lângă ea, pentru a doua oară”, a fost mesajul trimis, atunci, de partenerul Elenei Udrea.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...