Fiica Andreei Esca, extrem de geloasă. Ce îi face Alexia Eram iubitului ei. Mario Fresh a spus tot: ”Tu chiar te crezi?”

Stan Filon 01.06.2021, 16:09

Mario Fresh a ”dat din casă” câteva lucruri care nu se știau despre iubita sa, Alexia Eram. Cântărețul a spus cam ce îl deranjează câteodată la iubita sa, care de multe ori face pe naiva, însă el știe că nu este deloc așa, mai ales că este născută sub zodia Fecioarei și are toate trăsăturile acesteia. În plus, Mario Fresh a fost supus recent detectorului de minciuni și i-a lăsat pe toți cu gura căscată de răspunsurile cu care a venit.

Alexia Eram, fiica Andreei Esca, este foarte geloasă

Mario Fresh și Alexia Eram formează un cuplu de mai bine de cinci ani de zile. Sunt foarte discreți, așa că nu se cunosc foarte multe lucruri despre cei doi. Chiar dacă nu discută în public multe aspecte ale relației lor și fac tot posibilul să nu se afle lucrurile sensibile, acum cântărețul a ales să vorbească despre unele dintre ele.

Chiar dacă au cinci ani de când sunt împreună, gelozia încă există între cei doi iubiți și este evidențiată de fiica Andreei Esca. Cântărețul a spus că iubita lui face de multe ori pe naiva cu el pentru a-i controla uneori conversațiile din telefon, chiar dacă o face atunci când el nu vede. Are cumva motive să fie geloasă? Ei bine, Mario fresh a recunoscut că primește tot felul de propuneri indecente de la anumite admiratoare, însă el spune că nu le răspunde. Mario a mărturisit că Alexia nu știe parola de la telefonul lui, spunând că nici el nu are acces la telefonul ei.

Alexia Eram, fiica Andreei Esca, este foarte geloasa
Alexia Eram, fiica Andreei Esca, este foarte geloasa

”Care e parola?”

Mario Fresh a vorbit despre relația cu Alexia în emisiunea ”Detectorul de minciuni” de pe pagina de Youtube Kanal D România. ”Ea mă minte că nu știe parola de la telefonul meu. Tot timpul când îmi ia telefonul mă întreabă: care e parola? Și îi spun- e aceeași de trei ani. 

Tot timpul mă întrebi care-i parola. Ești fată și ești și Fecioară. Tu chiar te crezi? Bine, nu cred că mi-l ia, are încredere în mine. Bine, poate când fac un duș mai lung, mi-l ia”, este declarația surprinzătoare făcută de Mario.

Despre căsătorie s-a vorbit atât de mult în presă, încât cei doi îndrăgostiți spun că lumea nu va mai crede atunci când chiar se vor căsători. ”Cred că atunci când chiar o să ne căsătorim nu o să ne mai creadă lumea, la cât de mult s-a zvonit asta”, a spus Alexia la emisiunea lui Cătălin Măruţă, amuzată de situaţie. Mario Fresh a spus că vrea să îşi surprindă iubita cu cererea în căsătorie. Vrea să fie ceva memorabil. ”Se va întâmpla, staţi liniştiţi. I-am zis că vreau să fie ceva foarte special”, a spus artistul.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...