Fiica Anamariei Prodan, gest controversat în public. Sarah nu se ferește, deși e sportivă

Badea Violeta 16.11.2022, 13:59

Anamaria Prodan se poate declara o mamă împlinită. Aceasta are trei copii superbi, unul mai frumos ca altul. Cel mai cunoscut dintre ei este, cu siguranță, Bebeto, fiul pe care celebra impresară îl are cu Laurențiu Reghecampf, însă mulți au auzit și de fiicele mai mari ale vedetei, Sarah și Rebecca. De curând, copilul mijlociu al agentului FIFA a fost surprins de către fotoreporterii playtech – impact.ro. Vezi ce făcea Sarah Dumitrescu la o terasă din Capitală!

Sarah Dumitrescu, fotografiată de paparazzi la o terasă din București

Sarah Dumitrescu este fiica cea mică a Anamariei Prodan și a fostului baschetbalist Tibi Dumitrescu. Tânăra de 22 de ani a călcat pe urmele tatălui său.

Aceasta practică baschetul de performanță, în America, la echipa feminină Cal Poly Mustangs, care este reprezentanta California Polytechnic State University în Big West Conference.

Ca orice sportiv, Sarah Dumitrescu are un stil de viață sănătos, însă, din când în când, fiica cea mică a celebrei impresare mai calcă pe bec. Au demonstrat-o fotoreporterii celor de la Playtech, care au surprins-o pe tânăra baschetbalistă la una dintre cele mai cunoscute terase din Capitală. Sarah Dumitrescu a fost fotografită în timp ce vorbea la telefon și trăgea dintr-o țigară.

Citește și Anamaria Prodan, dezvăluiri în lacrimi despre Laurențiu Reghecampf. „L-am iertat”. La ce nu se aștepta impresara!

Sarah Dumitrescu 2
Sarah Dumitrescu 

„Baschetul e viața mea”

Saharah Dumitrescu este, fără îndoială, una dintre cele mai frumoase jucătoare de baschet din lume. Fiica cea mică a Anamariei Prodan arată impecabil.

Are un păr lung și blond, un trup cu forme perfecte și îi seamănă leit mamei sale. Tânăra practică baschetul încă de la vârsta de 10 ani și muncește foarte mult pentru a atinge cele mai înalte culmi ale performanței.

„Este viața pe care am ales-o conștientă fiind că trebuie să renunț la ‘tot ce e pământesc frumos’. Pentru mine, baschetul e viața mea. De la 10 ani joc baschet.

Și atât. Antrenament și scoală. Și nu mă deranjează. Eu trebuie să fiu cunoscută ca Sarah Dumitrescu Prodan, nu ca fata Anamariei Prodan’’, a declarat Saharah Dumitrescu într-un interviu Click!

Citește și Legătura surpriză dintre Anamaria Prodan și un politician celebru. Imaginea care spune multe despre planurile impresarei!

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...