Anamaria Prodan, dezvăluiri în lacrimi despre Laurențiu Reghecampf. „L-am iertat”. La ce nu se aștepta impresara

Anca Manolica 16.11.2022, 12:38
Anamaria Prodan, dezvăluiri în lacrimi despre Laurențiu Reghecampf. „L-am iertat”. La ce nu se aștepta impresara

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf sunt căsătoriți de aproape 15 ani, însă de când au decis să o ia pe drumuri separate între ei a izbucnit un scandal monstru. Iar punctul culminant a fost momentul în care cei doi au ajuns au ajuns la secția de Poliție, după ce s-au bătut în stradă, pe 23 septembrie 2022. Să existe acum, oare, o portiță de reconciliere între cei doi? Ce dezvăluiri a făcut impresara.

Vor face pace, într-un final, Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf?

Povestea dintre impresară și antrenor este una demnă de scenarii de film. După ani în care cei doi s-au iubit nebunește și au ajuns pe cele mai înalte culmi ale succesului, ceva pare să fi adus ruptura în cuplu. Astfel că, în urmă cu câteva luni, cei doi soți anunțau oficial că puc capăt căsniciei de aproximativ 15 ani.

Au urmat apoi scandaluri peste scandaluri, acuzații grave și, culmea, o bătaie în plină stradă între aceștia, care s-a încheiat la secția de Poliție. În tot acest timp, fiica regretatei Ionela Prodan a susținut cu tărie că tehnicianul echipei Neftci Baku a furat-o, motiv pentru care a înaintat și o plângere organelor de anchetă.

Anamaria Prodan și-a continuat atacurile în toate aparițiile sale publice, lucru care s-a întâmplat și în cadrul emisiunii online „În oglindă”, cu Mihai Ghiță, acolo unde a fost invitată recent. Deși i-a venit să plângă atunci când a venit vorba despre Reghe și a spus că l-a iertat pe cel care îi este încă soț, ea susține că nu poate trece peste trădarea lui. Astfel că a mers pe același scenariu și a susținut că soțul ei i-a furat banii.

„Am fost scutul montat pe Laurențiu Reghecampf, fiecare secundă din viața mea am dedicat-o familiei mele și lui Laurențiu Reghecampf. L-am iertat de foarte multă vreme.

Niciodată nu m-am gândit că tatăl copiilor mei și soțul meu poate să ne lase pe drumuri, poate să ne fure toată munca de o viață, adică am avut atât de multă încredere în Laurențiu Reghecampf, încât n-am verificat în 17 ani conturile de la bancă. Erau goale, toți banii erau transferați către femei ușoare”, a spus sexy impresara, potrivit kanald.ro.

Anamaria Prodan, noi dezvăluiri despre Laurențiu Reghecampf
Anamaria Prodan, noi dezvăluiri despre Laurențiu Reghecampf

Lecția pe care a învățat-o din această despărțire

Anamaria Prodan spune că a avut multe lucruri de învățat de pe urma acestor certuri monstru și și-a promis că de acum își va schimba stilul de viață și va avea cu totul și cu totul alte priorități.

„Abia acum, la aproape 50 de ani, mi-am promis mie că am să trăiesc pentru mine. Astăzi, bărbații, mă uit la ei și îmi pare rău că s-au născut bărbați, ei se uită după femei ușoare, femei cu care pot face nenorociri, ăsta nu e un drum care poate duce spre ceva bun.

N-ai cum să stai o viață în discotecă, n-ai cum să cheltui banii pe care îi ai sau pe care îi faci, o viață, la cazinou”, a mai subliniat fosta parteneră a lui Reghe.

Citește și: Laurențiu Reghecampf a câștigat 135.000 de euro după divorțul de Anamaria Prodan. Nu trăiește doar din salariul de antrenor

Urmăriți Impact.ro și pe
Anca Manolica
Nume: Anca MANOLICĂ Studii: Marketing și Comunicare în Afaceri, ASE București Experiență profesională: Mi-am început activitatea profesională în marketing și comunicare în sport...