Faimoșii, în tensiune după cele patru nominalizări pentru eliminare. Noile reguli aduc Războinicilor prima imunitate a săptămânii

Anca Manolica 07.02.2023, 13:18

Concurenții de la Survivor România 2023 au pășit într-o nouă etapă a competiției, în care lupta pentru a rămâne în joc devine și mai aprigă. În ediția de luni, 6 februarie, Faimoșii și Războinicii au dat primul test: au luptat pentru Imunitate și o Recompensă mult dorită, mâncare. Pierzători au fost Faimoșii, astfel că s-au făcut nominalizări.

Prima Imunitate a săptămânii, câștigată de Războinici

S-au schimbat regulile la Survivor România 2023, iar concurenții trebuie să se adapteze rapid unui nou sistem de joc, mai intens ca niciodată. Săptămâna aceasta, lupta pentru a rămâne în competiție este mai aprigă decât oricând, în ediția de luni, 6 februarie, concurenții dând deja primul test pe terenul de joc.

Miza era la dublu: Imunitate plus Recompensă, mâncarea de atât de râvnită de concurenți. Câștigători au ieșit de această dată Războinicii, care și-au asigurat astfel un Consiliu liniștit, fără nominalizări, dar au avut parte și de o masă copioasă cu pate de ficat. Scorul final: 10 la 6 pentru aceștia.

Alexandra Ciomag - totem imunitate Războinici
Alexandra Ciomag – totem imunitate Războinici

Nominalizări în tabăra Faimoșilor

În cadrul Jocului de Imunitate personală, Faimoșii au luptat pentru ultima șansă de scăpa de la a fi nominalizat. DOC și Ada au fost cei doi câștigători ai serii, însă și cei care au fost nevoiți să trimită doi concurenți din trib la eliminare, spre votul telespectatorilor. Așadar, în urma Consiliului, membrii echipei roșii au decis ca Bianca, Remus, Kamara și Carmen să fie nominalizați spre eliminare.

„După Jocul de Imunitate colectivă, tribul care pierde, merge spre Imunitatea personală. Venim în Consiliu. Nu deschidem liniile de vot. Dacă același trib pierde, purtătorii de colan nu mai fac nominalizări, ci tribul face o nominalizare colectivă”, a explicat Daniel Pavel, în cadrul Consiliului.

Așadar, în cazul în care o echipă va pierde ambele jocuri, atunci vor exista câte 4 nominalizați la vot. În cazul în care, cel de-al doilea trib va pierde, a doua zi se va urma, la indigo, parcursul prima și vor ajunge 6 concurenți să fie la votul publicului. Așadar, în ediția de marți, concurenții vor lupta pentru cea de-a doua Imunitate la Survivor România 2023.

„Suntem super pregătiți și super motivați”, va spune una dintre Războinice în această seară.

Telespectatorii vor putea vedea, de la 20:30, pe Pro TV, cum vor lupta ambele tabere de concurenți pentru a scăpa de frica nominalizării.

Urmăriți Impact.ro și pe
Anca Manolica
Nume: Anca MANOLICĂ Studii: Marketing și Comunicare în Afaceri, ASE București Experiență profesională: Mi-am început activitatea profesională în marketing și comunicare în sport...