Situație fără precedent la Survivor România. Doi Faimoși sunt în pericol de eliminare după schimbarea regulilor jocului

Stan Filon 06.02.2023, 23:53
Situație fără precedent la Survivor România. Doi Faimoși sunt în pericol de eliminare după schimbarea regulilor jocului

Ediția Survivor de luni seara a adus și o situație fără precedent! După nominalizarea colectivă, din partea Faimoșilor, doi concurenți se află acum în pericol de eliminare. Vezi în rândurile de mai jos cine sunt cei doi concurenți care ar putea pleca acasă!

Doi Faimoși sunt în pericol de eliminare după schimbarea regulilor jocului Survivor 2023

Așadar situație fără precedent la emisiunea fenomen Survivor, de la Pro TV! După nominalizarea colectivă, din partea Faimoșilor, doi concurenți se află acum în pericol de eliminare de la Survivor. Vorbim despre Carmen Grebenișan și Kamara, care au fost nominalizați spre eliminare după voturile purtătorilor de colan.

Daniel Pavel, prezentatorul emisiunii, a anunțat că „s-au produs schimbări în ceea ce privește mecanismul de imunitate”, așadar situația este una care ține telespectatorii ca pe jar.

Doi Faimosi sunt in pericol de eliminare dupa schimbarea regulilor jocului Survivor 2023
Doi Faimosi sunt in pericol de eliminare dupa schimbarea regulilor jocului Survivor 2023

Schimbări foarte importante în ceea c privește mecanismul de imunitate la Survivor 2023

Potrivit lui Daniel Pavel, „după Jocul de Imunitate, urmat de cel de imunitate personală, tabăra învinsă va reveni în consiliu, va nominaliza colegii spre eliminare la fel ca pana acum, însă diferența este că liniile de vot nu vor mai fi deschise la acest prim consiliu, ci în al doilea consiliu de nominalizare.

Acest consiliu de nominalizare va urma unui nou joc de imunitate, iar aici se despart două posibilități. Dacă același trib pierde jocul de imunitate, venim în consiliu cu cele trei nume rezultate din consiliul anterior si cu doi purtători de colan, care atenție, sunt imuni. Dar nu vor mai face nominalizări. Iar tribul, dacă este același trib care a pierdut și prima imunitate, face o nouă nominalizare, colectivă, astfel avem patru nume la nominalizare (…)”.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...