Exclusiv. Ultimele informații despre starea de sănătate a tatălui Mădălinei Manole: “Plânge mereu și ia medicamente cu pumnul…”

Alexandra Andrei 19.04.2020, 18:53
Exclusiv. Ultimele informații despre starea de sănătate a tatălui Mădălinei Manole: “Plânge mereu și ia medicamente cu pumnul…”

Ultimii zece ani au fost inundați în lacrimi pentru tatăl Mădălinei Manole. Bărbatul a suportat cu greu vestea că fiica sa și-a luat viața, iar de atunci a făcut tot ceea ce i-a stat în putință să demonstreze faptul că ginerele său este de vină pentru gestul extrem al artistei. Numai că și starea lui de sănătate este una precară, iar ultimele informații intrate în posesia Impact.ro sunt îngrijorătoare.

Ultimele informații despre starea de sănătate a tatălui Mădălinei Manole

În 2014, Ion Manole a suferit un atac cerebral care l-a țintuit la pat. După doi ani de recuperări, bărbatul reușea să meargă, din nou, singur, însă a primit o altă lovitură extrem de grea. Soția lui, Eugenia, a decedat în martie 2017 în urma unui cancer pulmonar galopant.

“Pentru mine, viața nu mai are rost. Nu mai văd viitorul fără soția mea. Cât a fost acasă, eu am avut grijă de ea. O întorceam în pat, o spălam. A fost soția mea, nu puteam să las băiatul să se ocupe de asta. Acum, nu mai este. Nu a mai rezistat”, mărturisea, pe atunci, plângând, Ion Manole.

Ion Manole, tatăl Mădălinei, trece cu greu peste dramele din viața lui
Ion Manole, tatăl Mădălinei, trece cu greu peste dramele din viața lui

Moartea soției l-a dărâmat!

Anii au trecut, iar problemele de sănătate ale acestuia s-au agravat. Tatăl Mădălinei Manole iese extrem de rar din casă și este ajutat cu tot ceea ce are nevoie de nepotul său, fiul lui Marian (n.r. fratele Mădălinei Manole). “Moartea soției l-a dărâmat. Ei au fost unul lângă celălalt timp de 51 de ani, este greu să te te trezești singur după atâta timp. Plânge mereu. Este și bolnav, are o mulțime de afecțiuni, ia medicamentele cu pumnul. Are și o vârstă.

Suferă enorm că de Paște nu a putut merge la mormântul soției și al fiicei din cauza pandemiei de coronavirus. Nici el nu prea a mai ieșit din casă de teamă să nu contacteze virusul. Are noroc cu nepotul lui, care îl vizitează des și îl ajută cu tot ceea ce are nevoie. Ca să nu mai spun că îi ține companie, iar asta îl mai înveselește. Marian și soția lui vin și ei mereu”, a declarat un apropiat al familiei Manole, pentru impact.ro.

Urmăriți Impact.ro și pe
Alexandra Andrei
Masterandă la Jurnalism, Alexandra activează pe postul de redactor pentru Impact.ro din anul 2020. Noi am remarcat-o pentru calitățile sale timpurii, devenindu-ne colegă încă din perioada...