Exclusiv. Prima victimă a lui Mario Iorgulescu a rămas cu sechele din cauza bătăii. Decizia luată de procurori

Alexandra Andrei 27.04.2020, 21:22
Exclusiv. Prima victimă a lui Mario Iorgulescu a rămas cu sechele din cauza bătăii. Decizia luată de procurori

Anul trecut, Mario Iorgulescu a fost implicat într-un accident soldat cu moartea unui tânăr de 28 de ani. Fiul președintelui LPF se afla la volanul unei mașini în valoare de un sfert de milion de euro, pe care o conducea cu o viteză de 240 km/h atunci când a lovit frontal un alt participant la trafic, pe care l-a omorât pe loc. Dar Iorgulescu junior are la activ și un altă problemă penală importantă, prima lui victimă rămânând cu sechele din cauza bătăii primite.

Prima victimă a lui Mario Iorgulescu a rămas cu sechele din cauza bătăii. Decizia luată de procurori

Mario a fost transportat la spital, apoi transferat în străinătate, iar de atunci nu se mai știe absolut nimic de el. Pe numele tânărului a fost emis un mandat internațional de arestare, care mai apoi a fost anulat de instanță. În momentul producerii accidentului, el se afla sub influența băuturilor alcoolice și consumase cocaină. Mario Iorgulescu nu se află la prima faptă de acest gen. În urmă cu trei ani, el a fost implicat într-un scandal cu iz mafiot și a fost arestat timp de 30 de zile după ce un bărbat l-a denunțat la poliție, spunând că a fost sechestrat și bătut de Mario cu un ciocan de șnițele.

Mai exact, fiul lui Gino Iorgulescu și alți câțiva membrii ai clanului interlop Calu ar fi dus victima cu forța într-un apartament, unde l-ar fi bătut crunt pentru că acesta avea o datorie de 3.000 de euro. “Când leșinam, mă trezeau cu apă rece, mă băteau iar și tot așa timp de două ore până când au fugit din apartament pentru că un vecin a auzit țipetele mele și a chemat poliția”, a declarat bărbatul maltratat.

Mario Iorgulescu și-a făcut un renume de copil problemă
Mario Iorgulescu și-a făcut un renume de copil problemă

Procurorii au anulat înțelegerea făcută de victimă

În ciuda faptului că dovezile sechestrului și bătăii au fost mai mult decât concludente, Mario a scăpat basma curată și de data aceasta. În timp ce interlopii au fost condamnați la câțiva ani de închisoare, fiul președintelui LPF a fost achitat de Judecătoria Sectorului 3. Pentru tânărul agresat au urmat săptămâni de spitalizare, apoi a făcut ani întregi de kinetoterapie și alte tipuri de tratamente pentru a-și recupera mobilitatea mâinilor.

Din păcate, însă, bărbatul a rămas cu sechele pe viață și nu își mai poate folosi degetele de la o mână după ce acestea au fost zdrobite cu ciocanul de șnițele chiar de către Mario. Bărbatul are și el probleme mari cu legea și a fost acuzat că a vândut droguri de mare risc și chiar ar fi recunoscut acest fapt în fața procurorilor DIICOT. Mai mult, acesta a încercat să cadă la un acord cu procurorii în schimbul unei pedepse mai mici, însă respectivul acord a fost respins de instanță.

Urmăriți Impact.ro și pe
Alexandra Andrei
Masterandă la Jurnalism, Alexandra activează pe postul de redactor pentru Impact.ro din anul 2020. Noi am remarcat-o pentru calitățile sale timpurii, devenindu-ne colegă încă din perioada...