Exclusiv. Locul surpriză în care s-a dus Poliția după Mario Iorgulescu. Ce a urmat

Alexandra Andrei 07.03.2020, 15:47
Exclusiv. Locul surpriză în care s-a dus Poliția după Mario Iorgulescu. Ce a urmat

Tribunalul București s-a pronunțat joi, în ceea ce privește cererea de arestare preventivă, pe numele lui Mario Iorgulescu. Astfel că, fiul președintelui LPF este acuzat de omor calificat și conducerea unui autovehicul sub influența alcoolului și a substanțelor interzise.

Exclusiv. Locul surpriză în care s-a dus Poliția după Mario Iorgulescu

Potrivit surselor Impact.ro, Mario Iorgulescu este de negăsit. Poliția l-a căutat și la spitalul din Italia și în casa din Elveția. Pentru că nu se poate da de el, a fost dat în urmărire generală.

Reamintim că tatăl victimei lui Mario Iorgulescu a avut o reacție tranșantă, după ce joi a fost dispusă arestarea preventivă pentru 30 de zile. Dani Vicol, victima lui Mario Iorgulescu, ar fi împlinit vârsta de 25 de ani la finele lunii februarie. Părinții sunt, în continuare, copleșiți de durere. În cele șase luni de când și-au pierdut copilul au fost nevoiți să reziste până la pronunțarea deciziei finale din partea autorităților române.

De curând, tatăl lui Dani Vicol a răbufnit și a spus ceea ce crede de fapt, și anume că nu crede că este ceva în neregulă cu fiul lui Gino Iorgulescu, președintele LPF.

Dani Vicol, victimă în accidentul lui Mario Iorgulescu
Dani Vicol, victimă în accidentul lui Mario Iorgulescu

Tatăl lui Dani Vicol, declarație sfâșietoare

Tot Mario Iorgulescu ar beneficia în prezent și de o asistentă personală, iar din spusele familiei acestuia, el s-ar afla într-o perioadă de refacere.

Tatăl victimei lui Mario Iorgulescu a precizat, pentru Impact.ro, ceea ce crede că se întâmplă, de fapt, cu Mario, dar și la ce măsuri vor apela rudele băiatului ucis.

“Noi nu credem că Mario are ceva, ci că se încearcă o mușamalizare. Vrem o contraexpertiză cu o comisie de medici stabilită de noi. Nu va scapă basma curată acest om, în ciuda pilelor lui taică-su’. El nu se simte bine? Păi copilul nostru e în pământ, nu a mai rămas nimic din el”, a fost declarația tatălui lui Dani Vicol, tânărul ucis de Mario Iorgulescu, în exclusivitate pentru Impact.ro.

Urmăriți Impact.ro și pe
Alexandra Andrei
Masterandă la Jurnalism, Alexandra activează pe postul de redactor pentru Impact.ro din anul 2020. Noi am remarcat-o pentru calitățile sale timpurii, devenindu-ne colegă încă din perioada...