EXCLUSIV. Locul secret unde Andreea Marin merge de mai multe ori pe an. Imaginile în premieră

Andreea Bisinicu 24.01.2021, 16:23

Locul secret unde Andreea Marin merge de mai multe ori pe an. Imaginile în premieră cu frumosul imobil. Cum arată locuința în care prezentatoarea TV locuia, pe vremuri, cu fostul ei soț Ștefan Bănică. Cum arată vila impresionantă pe care artistul și actuala lui soție, Lavinia Pîrva, ar vrea să o vândă.

Locul secret unde Andreea Marin merge de mai multe ori pe an

În anii 2010, Andreea Marin și Ștefan Bănică formau unul dintre cele mai populare și îndrăgite cupluri din showbizul românesc. Artistul și frumoasa brunetă păreau foarte fericiți împreună, completând tabloul perfect de familie alături de fiica lor, Violeta. De aceea, vestea că cei doi au decis să meargă în fața notarului pentru a semna actele de divorț a șocat pe toată lumea, în 2013.

Anii au trecut, iar cei doi și-au refăcut viața cu alți parteneri. Andreea Bănică s-a recăsătorit cu afaceristul turc Tuncay Ozturk, însă nici acest mariaj nu a rezistat, cei doi divorțând după doi ani și nouă luni, iar acum trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de consulul Adrian Brâncoveanu, de doi ani de zile.

Cum arata casa in care Stefan Banica a locuit cu Andreea Marin
Cum arata casa in care Stefan Banica a locuit cu Andreea Marin

Cât despre Ștefan Bănică, rockstarul și-a găsit dragostea în brațele artistei Lavinia Pîrva, cu care este căsătorit și are un copil, pe micuțul Alexandru. Deși, de-a lungul anilor, presa a tot asemănat-o pe Lavinia Pîrva cu Andreea Marin, ambele fiind femei brunete, frumoase și de succes, cântăreața e hotărâtă să scape, odată și pentru totdeauna, de „fantoma” fostei neveste a actualului ei soț.

Cei doi artiști s-au întâlnit, de curând, cu un agent imobiliar și au vizionat cîteva apartamente dintr-un bloc rezidențial din Capitală, semn că ar dori să se mute din casa pe care Bănică a împărțit-o cu Zâna.

S-au căsătorit în secret acum aproape patru ani

Un lucru este clar: frumoasa brunetă nu mai vrea să locuiască în casa unde stă acum. Ștefan Bănică și Lavinia Pîrva s-au căsătorit în mare secret, în anul 2017, după o relație de câțiva ani. Cei doi au împreună un băiețel pe nume Alexandru, care va împlini doi ani în primăvară. Ștefan Bănică a declarat, în mai multe ocazii, că Lavinia este femeia care îi dă echilibru și pe care o iubește necondiționat.

Lavinia Pirva vrea sa scape de casa in care Stefan Banica a locuit cu Andreea Marin
Lavinia Pirva vrea sa scape de casa in care Stefan Banica a locuit cu Andreea Marin

Chiar dacă relația lor a fost, tot timpul, aflată sub lupa celor din presă, Ștefan Bănică și Lavinia Pîrva au reușit să ajungă în fața ofițerului de stare civilă, pentru a-și uni destinele, departe de ochii curioși ai fotoreporterilor. Cei doi au fugit în Bulgaria, pentru a se bucura de o nuntă intimă. Artiștii au spus cel mai important DA din viețile lor în fața unui cerc restrâns de persoane apropiate.

„Am descoperit în Bulgaria un loc de care m-am îndrăgostit şi mi-am dorit să fac acest pas acolo. Sunt nişte locuri extraordinare. Ne-am dorit să facem acest lucru discret, am avut alături de noi persoanele care ne iubesc cu adevărat”, declara Lavinia Pîrva, acum ceva timp.

Urmăriți Impact.ro și pe