EXCLUSIV FOTO Lavinia Pârva arată demențial! Soția lui Ștefan Bănică Jr. a întors toate privirile când a ieșit de la pilates

Iancu Andreea 24.12.2020, 14:31

Lavinia Pârva reușește să surprindă în ultima vreme prin modul în care a revenit la silueta de dinainte de naștere. Deși a luat destule kilograme pe parcursul sarcinii, soția lui Ștefan Bănică Jr. este determinată să afișeze un trup de milioane. Recent, ea a fost văzută de reporterii noștri după ce a ieșit de la orele de pilates, acolo unde vedeta lucrează intens pentru a arăta excepțional.

Cum s-a afișat Lavinia Pârva după ședința de pilates

Partenera de viață a lui Bănică Jr. poate fi considerată nu doar o soție minunată, care l-a adus pe lume pe cel de-al treilea copil al artistului, ci și o femeie în adevăratul sens al cuvântului. Mereu aranjată și atentă la aspectul său fizic, Lavinia se străduiește încă de când a născut primul său copil, pe Alexandru, să revină la formele care au consacrat-o. Extrem de sexy la cei 36 de ani, Lavinia Pârva a surprins recent după ce a ieșit de la ședința de pilates.

Reporterii impact.ro au fotografiat-o pe cântăreață în timp ce se urca în mașină, după orele de sport. Purtând o pereche de pantaloni mulați, UGG-uri și o geacă pufoasă de iarnă, Lavinia dovedește că determinarea și munca în sala de sport pot duce la rezultatele dorite. Cântăreața a pornit apoi la cumpărături, de unde s-a grăbit să ajungă acasă la cel mic. Pentru a completa perfect tabloul, Lavinia se implică și în afaceri, artista fiind de curând antreprenor. Ea și-a deschis un magazin online unde comercializează haine pentru domnișoare și doamne.

Lavinia Pârva afișează o siluetă de invidiat
Lavinia Pârva afișează o siluetă de invidiat

Soția lui Ștefan Bănică Jr. a recurs inclusiv la intervenții estetice

Pentru că aspectul său fizic o preocupă tot mai mult, Lavinia a decis după nașterea micuțului său să se axeze pe transformări ale siluetei sale. Astfel, aceasta a scăpat rapid de kilogramele acumulate pe parcursul sarcinii, dar a recurs și la o serie de intervenții pentru a a-și îmbunătății modul în care arată. Cântăreața a apărut cu un bust mai generos, pe care însă nu l-a confirmat. Totuși, în urmă cu mai mult timp, Lavinia Pârva și-a dorit o echilibrare a buzelor, procedură pe care a împărtășit-o inclusiv cu fanii săi din mediul online.

În primul rând, nu mi-am făcut și nu am nicio operație estetică! Când va fi nevoie și medicul specialist va considera că trebuie, poate o voi face! Însă, pentru moment, sunt într-un program de remodelare și rejuvenare facială+corporală, minim invazive! Nu am ascuns acest fapt, le-am făcut publice de fiecare dată! În al 2-lea rând, menționez că, tot la indicațiile specialistului, am făcut o remodelare și hidratare de buze, de care sunt foarte mulțumită! Procedura este minim invazivă, cu rezultate foarte frumoase!
Sunt femeie, îmi iubesc corpul și iubesc frumusețea! Consider că a avea grijă de tine este un simț pe care orice femeie ar trebui să îl dețină! Îmi place să mă văd frumoasă și îmi place ca lumea să vadă același lucru!, a scris Lavinia Pârva pe contul ei de Instagram, în urmă cu mai mult timp.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...