EXCLUSIV Un celebru solist din România a ținut post negru 13 zile. Ce se întâmplă cu el, după ce a stat fără mâncare în tot acest timp

Simona Ecovoiu 25.01.2021, 18:26

Vă mai amintiți de Mihai Onilă, vocea de bază din AXXA, trupă care s-a reîntregit anul trecut? Locuiește de șase ani în Belgia, unde, până la instalarea pandemiei de coronavirus, a cântat la nunți și la botezuri, fiind maestru Reiki, terapeut-vindecător, inclusiv prin terapia cu ”îngeri”. El poate rezista și 13 zile fără mâncare: ”Cel mai mult am ținut post 13 zile, am mâncat doar în a 14-a zi, în acest răstimp am băut apă și, uneori, cafea, dimineața. Nu am slăbit foarte multe kilograme, doar vreo 6-8 kg. Când ții post, ai mai multă energie, nu trebuie să dormi mult, 8 ore, ca de obicei”, ne-a spus interpretul piesei ”Marea te cheamă la ea”, în exclusivitate pentru impact.ro.

”Cel mai mult am ținut post 13 zile , am mâncat doar în a 14-a zi. În acest răstimp, am băut apă și uneori cafea, dimineața”

Mihai Onilă este inginer de sunet, solist de top, premiat și la Festivalul Mamaia, și component al trupei ”AXXA”. În anii de debut muzical, el și-a descoperit și vocaţia de terapeut-vindecător , inclusiv prin ”Terapia cu arhangheli”: ” Lucrez cu patru dintre cei 7 Arhangheli, cu Gabriel, Mihai, Rafael şi Uriel. Unul face protecţie, unul vindecă aspecte, unul îţi aduce veşti, iar ultimul îţi deschide drumurile. Ei te vor veghea să îţi meargă bine”, ne-a spus Mihai. El și-a depășit și unul dintre recordurile personale, privind postul negru: ”Cel mai mult am ținut post 13 zile, am mâncat doar în a 14-a zi, în acest răstimp am băut apă și, uneori, cafea, dimineață. Când ții post, ai mai multă energie, nu trebuie să dormi mult, 8 ore, ca de obicei”, ne-a declarat Mihai, în exclusivitate pentru impact.ro.

”Am slăbit vreo 6-8 kg. În trup se întâmplă multe schimbări benefice. Se arde grăsimea pe care o ai în plus, în special cea de pe burtă”

Mihai Onilă ne-a menționat ce schimbări au avut loc în trupul lui, după cele 13 zile de post negru: ”Nu am slăbit foarte mult, doar vreo 6-8 kg, în trup se întâmplă multe schimbări benefice, se arde grăsimea pe care o ai în plus, în special cea de pe burtă, dar cel mai pregnant se văd schimbări în Conștiința ta”. Iar adesea țin post negru cam două zile: ”De-abia acum am mâncat după atâtea ore, conopidă și ceva fructe de pădure ! Asta este o provocare pentru cei care vor să se depășească pe sine ! Precizez că mă simt foarte bine”, a mai adăugat Mihai Onilă.

Ce mai face şi cum arată acum Mihai Onilă de la AXXA
Mihai Onilă și actuala lui iubită, Laura

”Pentru mine, postul nu e o dietă de slăbit, ci un proces spiritual”

El ne-a mai menționat, pentru impact.ro, că acest post poate fi și o dietă de slăbit. ”Da, poți și să slăbești, clar, dar pentru mine este un proces spiritual. Postul pe care îl țin eu acum este așa: 3 zile cu 2 ouă fierte dimineață și doar o masă pe zi iar a 4 zi fără mâncare și băutură, timp de 100 de zile”. Mihai Onilă s-a pozat adesea pe platoul Munților Bucegi, lângă ”Sfinx”, considerat locul cu cea mai mare încărcătură energetică din România.

Iubește din nou, după despărțirea de soție: ”Pe Laura o cunosc de puțin timp, ne este bine împreună”

Mihai Onilă este din nou îndrăgostit, ca un adolescent, după despărțirea de soție: ”Pe Laura o cunosc de puțin timp, ne este bine împreună. Locuim amândoi în Belgia, și ea este aici, ne vom muta împreună după ce fiecare își finalizează divorțul, căci ambii figurăm acum căsătoriți, în acte. În Belgia procesele merg greu, la vreme de pandemie. Cu fosta soție am rămas în relații bune. Nu mai există împăcare, fiecare a dorit să meargă mai departe, pe drumul lui. Laura este în zodiac Scorpion, iar eu, în Vărsător. Și fosta soție este Scorpion, ne-a povestit el, într-un alt interviu pentru impact.ro.

Urmăriți Impact.ro și pe
Simona Ecovoiu
Este reporter special în departamentul Exclusiv al Impact.ro. Absolventă a Liceului de Filologie-Istorie și a Facultății de Sociologie, a debutat în presa scrisă la Evenimentul Zilei, apoi a...