Mihai Onilă și-a refăcut viața și a cunoscut din nou iubirea. Cu ce se ocupă la patru ani de la moartea fiicei sale și despărțirea de soție (EXCLUSIV)

Iancu Andreea 30.11.2020, 16:14
Mihai Onilă și-a refăcut viața și a cunoscut din nou iubirea. Cu ce se ocupă la patru ani de la moartea fiicei sale și despărțirea de soție (EXCLUSIV)

Mihai Onilă, fostul solist al trupei AXXA a trecut prin grele încercări în viață. După ce fiica sa a fost răpusă de o boală cumplită, cântărețul a decis să se despartă de soție și să își ia viața în piept. Acum Mihai Onilă iubește din nou și chiar se bucură de noul său cămin, pentru că s-a mutat în Belgia.

Laura, femeia care i-a readus iubirea în viață lui Mihai Onilă

A devenit cunoscut datorită trupei AXXA, pe când Mihai cânta alături de Dinu Maxer, Sorin Raia şi de Adrian Filip și de fratele lui, Gabi Onilă. Totuși, de la succesul din anii 2000 și până astăzi, Mihai Onilă a trecut prin experiențe demne de un titlu de carte. După ce și-a pierdut fiica în fața diagnosticului de cancer, fostul solist a decis să se despartă de fosta soție. Astfel, acesta a anunțat în luna iunie 2020 că el și soția sa pornesc pe drumuri diferite.

Într-un interviu în exclusivitate pentru playtech.ro, Onilă a vorbit despre noua sa iubită, Laura. Cei doi locuiesc în Belgia și par să fie suflete pereche.

Pe Laura o cunosc de puțin timp, ne este bine împreună. Locuim amândoi în Belgia, și ea este aici, ne vom muta împreună după ce fiecare își finalizează divorțul, căci ambii figurăm acum căsătoriți, în acte. În Belgia procesele merg greu, la vreme de pandemie. Cu fosta soție am rămas în relații bune. Nu mai există împăcare, fiecare a dorit să meargă mai departe, pe drumul lui. Laura este în zodiac Scorpion, iar eu, în Vărsător. Și fosta soție este Scorpion, a povestit el, pentru playtech.ro.

Mihai Onilă alături de noua sa iubită, Laura
Mihai Onilă alături de noua sa iubită, Laura

Fiica lui Mihai Onilă, răpusă de o formă de cancer

Cea mai mare durere a unui părinte este pierderea copilului său. Iar Mihai a trecut prin această experiență alături de soția sa. Micuța Emily Hope a trecut în neființă în urmă cu patru ani, după un diagnostic sumbru – cancer la cap.

În 26 mai 2016 am observat că micuța șchiopăta. I-au făcut RMN, dar medicii i-au mai dat doar șase luni de trăit, avea cancer la cap. În noaptea de 23 spre 24 noiembrie, la ora 3.00, a început să respire foarte greu. Am chemat Salvarea, au resuscitat-o, au luat-o la spital, însă după puțin timp a murit, a povestit cu tristețe Mihai.

Deși s-a stins din viață de mai bine de patru ani, Mihai recunoaște că încă îi mai aude glasul micuței sale, cu care comunică la nivel spiritual.

N-am visat-o de patru ani, dar îi aud perfect vocea, pot comunica cu ea în astral, la nivel mental. Nu mă sperie vocea ei, o aud perfect, avem lumea noastră, e un mod de a-mi alina dorul de ea, a menționat solistul.

De altfel, meseria pe care o practică artistul are legătură cu zona spirituală. El este bioterapeut și a reușit să vindece mai mulți bolnavi prin tehnica sa.

Voi mai rămâne în Belgia, voi mai face niște cursuri, vreau să fiu un vindecător al sufletelor!

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...