Lovitură grea pentru Mihai Onilă! Mesaj șocant despre căsnicia lui, la 4 ani de când și-a pierdut copilul

Andrei Cezar 25.06.2020, 18:08

Lovitură grea pentru Mihai Onilă, fostul solist al trupei AXXA. La patru ani de când fetița lui a murit după o lungă suferință, cântărețul s-a despărțit de soția lui. Cei doi locuiau de 6 ani în Belgia, iar anunțul despre despărțire l-a făcut chiar el, pe pagina de Facebook. În plus, artistul a mărturist că este nevoit să-și caute de muncă.

Mesajul șocant al lui Mihai Onilă, după despărțire

Mihai Onilă a fost solistul trupei AXXA, care s-a destrămat în anul 2004. El a hotărât, ulterior, să ia calea străinătății împreună cu familia sa. S-au stabilit în Belgia, acolo unde locuiesc de 6 ani, așa cum mărturisește chiar el. Însă anul 2016 a fost unul cumplit pentru Mihai Onilă și soția sa, Adriana.

Și-au pierdut unicul copil, pe fetița lor de 10 ani, după o lungă suferință cauzată de o tumoare pe creier. Medicii nu i-au găsit leacul potrivit, iar fata s-a prăpădit la scurt timp.

Anii au trecut, iar Mihai și soția sa au crezut că rana pierderii fetiței lor se va vindeca încetul cu încetul, atâta timp cât vor fi împreună. Iată că la 4 ani de la tragedie, Mihai Onilă i-a șocat pe apropiații săi cu un mesaj pe Facebook în care a anunțat că s-a despărțit de soția lui.

Mihai Onilă cere sfatul prietenilor virtuali în privința revenirii sale în țară

Cântărețul și-ar dori acum să revină în țară pentru a munci, dar a vrut să afle mai întâi părerea prietenilor virtuali.

Îți cer un sfat! Locuiesc de 6 ani în Belgia, iar pe timpul pandemiei, chiar dacă puțini au observat că mi-am schimbat statusul, relația cu soția mea s-a încheiat! Sfatul pe care ți-l cer este unul sincer și dă-mi-l doar dacă ai ceva experiență în legătură cu sfatul pe care ți-l cer! Sfatul este legat de faptul că nu mai am pe nimeni în Belgia și mă gândesc să mă întorc în țară. Sunt muncitor, în Belgia mi-am făcut și studii de specializare ca Inginer de Sunet, am propriul meu studio, cine mă cunoaște știe că sunt un solist în regulă, să nu mai trezesc vreo frustrare, că-s terapeut, pot trăi și așa destul de bine, deci ceva de muncă în țară cred eu că găsesc. Nu am cățel, nu am purcel, nu am casă, nu am mașină, adică am, dar rămân la fosta, am doar un suflet bun și iubitor, în ceea ce privește relațiile îl las pe Dumnezeu să ajungă la mine femeia pe care mi-o trimite El. Acum, întrebarea e, merită să plec din Belgia unde sunt de 6 ani și să mă întorc în țară, sau să nu mă întorc în țară? Tu ce sfat îmi dai?”, a scris solistul pe pagina lui Facebook.

Lovitură grea pentru Mihai Onilă! Mesaj șocant despre căsnicia lui, la 4 ani de când și-a pierdut copilul
Lovitură grea pentru Mihai Onilă! Mesaj șocant despre căsnicia lui, la 4 ani de când și-a pierdut copilul
Urmăriți Impact.ro și pe