EXCLUSIV FOTO. Pavel Bartoș face orice pentru fetițele sale. Cum a fost surprins în București prezentatorul Românii au talent

Stan Filon, Rădulescu Valentin 24.02.2021, 18:28

Pavel Bartoș este un nume foarte cunoscut în România. Actorul electrizează orice emisiune unde își face apariția, iar rolurile sale de la teatru sunt apreciate de fiecare dată de public. La Românii au talent a făcut istorie, fiind unul dintre cele mai apreciate personaje.

Pavel Bartoș aleargă între job-uri pentru fetițele sale

Actorul a fost surprins de paparazzy Impact.ro pe străzile Bucureștiului. Pavel Bartoș aleargă între job-urile pe care le are și este destul de greu să facă față tuturor îndatoririlor sale. Îl ajută mult mașina pe care o conduce, cu care chiar face furori prin oraș. Actorul conduce un jeep Mercedes care însă nu-i aparține personal. Actorul este ambasadorul brandului Autoklass și beneficiază de cele mai noi mașini vândute de brandul respectiv.

Paparazzy Impact l-au srprins pe actor chiar în fața Teatrului Odeon, de unde a plecat glonț spre  studiourile unde filmează pentru Pro TV. Actorul respectă legea și poarta masca de protecție tot timpul. Trebuie să se protejeze împotriva coronavirusului, deoarece are acasă trei fetițe minunate și soția sa, așa că trebuie să rămână sănătos pentru ele.

Pavel Bartoș alearga intre job-uri pentru fetitele sale
Pavel Bartoș alearga intre job-uri pentru fetitele sale

S-a odihnit suficient în timpul stării de urgență

Vedeta a vorbit recent despre perioada când în România a fost decretată starea de urgență, din cauza pandemiei de coronavirus. ”Trăim vremuri teribile. Îmi amintesc că am jucat ultimul spectacol la teatru şi, după aceea, ni s-a zis: „Băi, vedeţi că de mâine nu mai veniţi nici la repetiţii, nici la spectacole“. Dar nimeni n-a spus că va fi o perioadă aşa de lungă. Toată lumea s-a gândit că va fi vorba de maximum două săptămâni. Eu am primit perioada stării de urgenţă ca pe o vacanţă. Mi-a folosit. Am stat cu copiii mei – şi-a fost atât de bine! Gândeşte-te: eu am o fetiţă de 16 ani, una de 12 şi una de 6. Am avut timp pentru fie-care! Dar după două săptămâni, am început să-mi spun: „Hopa, ce facem?“. Cum n-aveam ce să fac, mi-am zis: ”Ne resetăm”.

Nu m-am grăbit să fac foarte multe lucruri, mai ales că eu nu cred în teatrul online. Dar normal că a trebuit să fiu prezent şi în spaţiul virtual, că trebuia să-mi hrănesc un anumit tip de creativitate pe care-l am, dar şi nevoia de a interacţiona cu oamenii. Însă nu m-am dus în extremă. Nu, pentru că mie mi-a fost bine în această perioadă. M-am odihnit, nu cred că m-am mai odihnit aşa de bine de când eram la grădiniţă”, mărturisea Pael Bartoș.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...