Smiley și Pavel Bartoș, apariție emoționantă la Visuri la Cheie. Visul unei fetițe s-a împlinit la PRO TV

Rădulescu Valentin / 22.10.2020, 13:48

Smiley și Pavel Bartoș au avut recent o apariție spectaculoasă în emisiunea Visuri la Cheie. Cei doi au reușit să îi îndeplinească visul unei fetițe, care deși nu avea o condiție de trai prea plăcută, a reușit să uimească oamenii prin dedicarea și talentul său, iar acum va porni cu bine spre cariera sa de gimnastă.

Apariție impresionantă în Visuri la Cheie. Ce au făcut Smiley și Pavel Bartoș?

Se pare că cele două vedete reușesc în continuare să stârnească emoția oamenilor prin faptele bune. Smiley și Pavel Bartoș i-au îndeplinit visul unei fetițe rămase doar în grija bunicilor, fără un adăpost confortabil. Aceasta a reușit însă să aibă parte de o nouă casă datorită echipei Visuri la Cheie, iar pe lângă asta, a petrecut clipe de neuitat alături de Smiley și Pavel.

Dragoș Bucur a vrut să îi îndeplinească dorința micuței de a-i vedea în carne și oase pe cei doi prezentatori al show-ului Românii au Talent. Așadar, Roberta, fetița campioană în gimnastică, a fost plină de emoție atunci când a văzut că în sfârșit are ocazia să îi cunoască pe Smiley și Pavel Bartoș.

„Am avut emoții mari în acel moment! A fost o clipă în care am realizat că un gest mic poate aduce atât de multă bucurie. Ar trebui ca toți să facem asta, mai des! Având în vedere situația ei, e bine că i-am putut aduce câteva clipe de fericire. Și nu doar pentru că ne-a cunoscut pe noi, ci și pentru că a lor casă a fost făcută și vor avea unde să trăiască mult mai bine”, a spus Pavel Bartoș, potrivit unui comunicat PRO TV.

Smiley și Pavel Bartoș, apariție emoționantă la Visuri la Cheie. Visul unei fetițe s-a împlinit la PRO TV
Smiley și Pavel Bartoș, alături de Roberta.

Nu ratați emisiunea de miercuri

Noua ediție a emisiunii Visuri la Cheie va aduce pe micile ecrane povestea unei mame care a trecut prin momente teribile. Dragoș Bucur împreună Cristina Joia, Omid Ghannadi și Laura Boghiu, ajung în Vedea, acolo unde locuiește o mamă care a ajuns să își crească singură cei 6 copii. Cum va decurge totul, vedeți în ediția de săptămâna viitoare.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI