Lavinia Pârva s-a operat din nou. Cum arată acum soția lui Ștefan Bănică. ”Le mulțumesc”

Iancu Andreea 08.12.2020, 15:47
Lavinia Pârva s-a operat din nou. Cum arată acum soția lui Ștefan Bănică. ”Le mulțumesc”

Soția lui Ștefan Bănică Jr. a ajuns din nou pe mâna medicului estetician. Frumoasa brunetă se îngrijește tot mai mult de modul în care arată, motiv pentru care a ales o nouă intervenție. De această dată, Lavinia Pârva și-a schimbat un aspect care o deranja, de la nivelul feței.

Cum arată Lavinia Pârva după noua intervenție estetică

Frumusețea se află în ochii privitorului conform unei expresii cunoscute, dar și în ochii critici ai vedetelor. Nemulțumită de modul în care se afișa în public, Lavinia Pârva, soția celebrului Ștefan Bănică Jr. a recurs la o nouă intervenție estetică. Bruneta și-a surprins fanii cu schimbarea de look și a mulțumit echipei medicale care a ajutat-o să se bucure de un chip perfect.

Lavinia și-a făcut o fotografie după intervenția estetică, despre care spune că este extrem de mulțumită pentru că i-a rezolvat o problemă estetică ce o nemulțumea de multă vreme. Bruneta a mărturisit că și-a dorit mereu să își echilibreze forma buzelor, pe care înainte le avea ușor asimetrice. Imaginea cu noua Lavinia a fost postată chiar de vedetă pe contul său de socializare.

Soția lui Bănică Jr. și-a făcut o intervenție la nivelul buzelor foto - Instagram
Soția lui Bănică Jr. și-a făcut o intervenție la nivelul buzelor
foto – Instagram

Frumoasa brunetă mai are și o intervenție la sâni

După ce a adus pe lume un băiețel, primul copil al cuplului pe care îl formează alături de Ștefan Bănică Jr., Lavinia Pârva a decis să se axeze pe aspectul fizic. Astfel, bruneta a scăpat de kilogramele în plus pe care le acumulase în timpul sarcinii, dar și-a făcut și o serie de îmbunătățiri. Lavinia a fost surprinsă de fani afișând un decolteu mai generos decât înainte. După ce mulți au bănuit că artista și-a pus silicoane, bruneta a decis să dezvăluie totul.

În general nu simt nevoia să mă justific pentru lucrurile pe care le fac sau pe care nu le fac, deși citesc și aud adesea multe lucruri false la adresa mea. Însă pentru că am primit foarte multe întrebări, mă simt obligată față de oamenii care mă apreciază și sunt alături mine să explic această schimbare de imagine! În primul rând, nu mi-am făcut și nu am nicio operație estetică! Când va fi nevoie și medicul specialist va considera că trebuie, poate o voi face! Însă, pentru moment, sunt într-un program de remodelare și rejuvenare facială+corporală, minim invazive! Nu am ascuns acest fapt, le-am făcut publice de fiecare dată! În al 2-lea rând, menționez că, tot la indicațiile specialistului, am făcut o remodelare și hidratare de buze, de care sunt foarte mulțumită! Procedura este minim invazivă, cu rezultate foarte frumoase!
Sunt femeie, îmi iubesc corpul și iubesc frumusețea! Consider că a avea grijă de tine este un simț pe care orice femeie ar trebui să îl dețină! Îmi place să mă văd frumoasă și îmi place ca lumea să vadă același lucru!, a scris Lavinia Pârva pe contul ei de Instagram, în urmă cu mai mult timp.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...