Exclusiv: Ce se întâmplă între Smiley și Alex Velea, după ce timp de 10 ani au fost ca frații. Detalii nebănuite despre relația dintre cei doi

Redacția IMPACT 24.02.2020, 15:47
Exclusiv: Ce se întâmplă între Smiley și Alex Velea, după ce timp de 10 ani au fost ca frații.  Detalii nebănuite despre relația dintre cei doi

În trecut, pe Smiley și Alex Velea îi lega o prietenie foarte strânsă, cei doi artiști având la activ și câteva colaborări muzicale. Totuși, în prezent lucrurile nu mai stau deloc astfel și aceștia se ocupă, separat, de afaceri, colaborări și proiecte. De-a lungul timpului au existat și zvonuri legate de motivul pentru care între cei doi ar fi apărut un măr al discordiei.

Ce se întâmplă între Smiley și Alex Velea, după ce timp de 10 ani au fost ca frații

Inițial, gurile rele au acuzat-o pe Antonia că s-ar face vinovată de ruptura dintre prezentatorul Românii au Talent și concurentul Asia Express. Partenera de viață a lui Alex Velea, dar și mama băieților acestuia, ar fi avut și un cuvânt greu de spus în toate acestea, după cum era susținut cu mai mulți ani în urmă. Deși cei doi cântăreți reunumiți nu s-au certat propriu-zis, ei s-au îndepărtat tot mai tare, în ciuda faptului că îi lega o prietenie de peste un deceniu.

Exclusiv Ce se întâmplă între Smiley și Alex Velea, după ce timp de 10 ani au fost ca frații. Detalii nebănuite despre relația dintre cei doi
Smiley și Alex Velea erau cu mult mai apropiați în trecut. Pe cei doi artiști îi leagă o prietenie veche de 10 ani

Alex Velea și Smiley au colaborat pentru hituri cunoscute publicului român precum “Am plecat de jos”, “Pretindeai”, “Dincolo de cuvinte” sau “Cai verzi pe pereți”. Totuși, lucrurile nu au mai fost la fel de bune între aceștia, după ce iubitul Antoniei s-a retras din Hahaha Production, casa de discuri deținută de Smiley.

Odată cu un asemenea pas a venit și decizia de-a pune bazele propiului proiect de acest fel. Casa de producție înființată de Alex Velea a primit numele de Golden Boy Society și a reprezentat o rampă foarte bună de lansare pentru tânăra generație. Mai este cunoscut și că artistul i-a ajutat pe Lino Golden sau Mario Fresh să se facă auziți în industria muzicală autohtonă.

Detalii nebănuite despre relația dintre cei doi artiști

După ce au existat numeroase zvonuri și teorii pentru care juratul de la Vocea României și Alex Velea ar fi rupt relația de prietenie, a fost aflat și adevăratul motiv al distanțării misterioase. Apropiații celor doi au dezvăluit în exclusivitate ce se întâmplă, de fapt, între cântăreții renumiți. Cu mai mulți ani în urmă, neînțelegerile ar fi pornit și din cauza aspectelor de ordin financiar.

„Alex nu îi răspunde aproape niciodată la telefoane lui Smiley. Mereu spune că este obosit, că a avut treabă. Nu s-au certat, încă se înțeleg bine, dar nu mai sunt ca frații, ca înainte. Smiley a început să se distanțeze tocmai din cauza acestei atitudini a lui Alex”, au declarat surse din apropierea artiștilor, pentru Impact.

Urmăriți Impact.ro și pe