EXCLUSIV: Când a părăsit Alex Velea, de fapt, competiția Asia Express. Detalii uluitoare din culisele emisiunii de la Antena 1

Alexandra Chivu 11.02.2020, 15:13
EXCLUSIV: Când a părăsit Alex Velea, de fapt, competiția Asia Express. Detalii uluitoare din culisele emisiunii de la Antena 1

Alex Velea și Mario Fresh și-au plâns unul pe umărul celuilalt în competiția ”Asia Express” de pe Antena 1. Artiștii au trăit momente de neuitat și au plecat la drum sperând că vor ajunge să pună mâna pe premiul cel mare. Ghinion, căci, deși ambii sunt sportivi, condițiile vitrege întâlnite pe meleagurile exotice i-au împins din concurs mai repede decât s-ar fi așteptat oricine.

Când a ieșit Alex Velea de la Asia Espress?

Sezonul 3 al reality show-ului ”Asia Express” de la Antena 1 este așteptat cu mare interes de fanii emisiunii. Recent, șefii stației au anunțat că reality show-ul își va face prezența pe sticlă în data de 15 februarie 2020.

EXCLUSIV: Când a părăsit Alex Velea, de fapt, competiția Asia Express. Detalii uluitoare din culisele emisiunii de la Antena 1
Alex Velea și Mario Fresh

Vedetele show-ului:

  • cântăreața Nico și fiica ei, Alexandra
  • celebrul make-up artist Alexandru
  • Abagiu, alături de Vlăduț Radu Nicolae
  • Alex Velea și Mario Fresh
  • Alina Ceușan și Carmen Grebenișan, influencers
  • Florin Ristei și fratele său, Daniel
  • Speak și iubita lui, Ștefania
  • Răzvan Fodor și Chef Sorin Bontea
  • Maria Buză și Lia Bugnar
  • Adda și soțul ei, Cătălin Ionuț Rizea

Mult așteptată pe micul ecran este perechea formată din Alex Velea și Mario Fresh. Din aparență, artiștii nu ar fi avut de ce să se plângă, dat fiind că trupurile lor ar fi fost pregătite pentru o astfel de aventură, datorită faptului că sportul se regăsește pe lista de pasiuni. Cu toate acestea, cântăreții nu s-au ”sincronizat” așa încât să ajungă aproape de finală…și nici măcar prea departe de primele ediții.

Din informațiile obținute de Impact.ro, Alex Velea și Mario Fresh s-ar fi numărat printre primii care au spus ”adio” aventurii. Velea nu a făcut față condițiilor de acolo, nu a dormit aproape deloc timp de două săptămâni, pentru că cearceafurile erau pline de gândaci, slăbind chiar și 8 kilograme. De altfel, într-un reportaj realizat de Acces Direct, interpreții au mărturisit că provocările întâmpinate le-au cam pus capac.

„Mi se pare monstru de greu. Ne vine să plângem de durere. Când am plecat de acasă am pornit cu un gând care nu s-a potrivit cu cel de aici. Conform proverbului: socoteala de acasă nu se potrivește cu cea din târg. Ne e foarte greu”, spunea Alex Velea, încă mânat de verva competiției de a rezista.

Urmăriți Impact.ro și pe