Cum arată și cu ce se ocupă fratele lui Smiley. Juratul de la Românii au Talent i-a încredințat afacerea sa de suflet. Foto

Redacția IMPACT 14.02.2020, 14:53
Cum arată și cu ce se ocupă fratele lui Smiley. Juratul de la Românii au Talent i-a încredințat afacerea sa de suflet. Foto

Prezentatorul emisiunii de talente de la PRO TV nu mai are nevoie de nicio introducere atunci când merge undeva, fiind cunoscut de o țară întreagă, dar și peste hotare. Dacă pe Smiley îl recunoaște toată țara, nu mulți ar bănui cine este fratele vedetei de la Românii au Talent.

Cum arată și cu ce se ocupă fratele lui Smiley?

Cântărețul are un frate mai mic, pe nume Filip Maria. Totuși, deși mulți s-ar grăbi să susțină că tânărul nu este la fel de cunoscut precum Smiley, acesta e unul dintre numele grele din industria muzicală, pe partea de producție. Filip este cel căruia artistul i-a încredințat o parte dintre afacerile sale, și îl ajută în cadrul companiei HaHaHa Production.

Cum arată și cu ce se ocupă fratele lui Smiley. Juratul de la Românii Au Talent i-a încredințat afacerea sa de suflet. Foto
Filip Maria, fratele lui Smiley, este una dintre cele mai apropiate persoane și din afacerile artistului

Juratul de la Românii au Talent i-a încredințat afacerea sa de suflet

Juratul de la Românii au Talent are toate motivele de bucurie, pentru că fratele lui îi este și manager și îl ajută mereu să își gestioneze afacerile. Totodată, Filip Maria are vârsta de 29 de ani, esre cel care se ocupă îndeaproape de bunul mers al lucrurilor și în cadrul studioului de producție muzicală. Este și cel care se ocupă de casa de discuri, ambele afaceri fondate de artist. Atât casa de discuri, cât și studioul reprezintă cele mai performante companii din industria muzicală autohtonă.

În plus, la finalul anului trecut, Smiley s-a mândrit foarte tare cu reușitele fratelui său mai mic. Acesta a fost distins cu mai multe premii, prin care i-au fost recunoscute performanțele. Printre acestea s-a numprat și distincția „Managerul anului 2019 – Performanță în management de top”. Mama celor doi, Ioana Maria, s-a aflat și ea în public atunci când a avut loc respectivul moment cât se poate de emoționant.

„Eu cred foarte mult în Filip și în viziunea lui asupra companiei HaHaHa Production. Studiază foarte mult, proiectează, face strategii, experimentează, aduce plusul de rațiune necesară într-o muncă artistică. Suntem diferiți, el vorbește de profitabilitate, eu o mixez mereu cu creativitate și cred că suntem pe drumul cel bun, ne completăm perfect și îi mulțumesc pentru asta. Mă bucur că și piața industriilor creative i-a sesizat și premiat aportul”, susținea Smiley, la scurt timp după ce fratele său a fost premiat, potrivit celor de la PRO TV.

Gabriela Cristea se poate considera o norocoasă
Urmăriți Impact.ro și pe