EXCLUSIV. Bănel Nicoliță, falit după divorț. Soția i-a luat toată averea ca să se răzbune. Adevăratul motiv al despărțirii

Alexandra Andrei 27.08.2020, 19:57
EXCLUSIV. Bănel Nicoliță, falit după divorț. Soția i-a luat toată averea ca să se răzbune. Adevăratul motiv al despărțirii

Bănel Nicoliță a divorțat, iar toată lumea s-a legat de faptul că o femeie e principalul motiv. Numai că aici s-a ajuns în urma unor evenimente mai complxe. Oricum, finalul e același: Cristina Nicoliță a rămas cu aproape toate proprietățile deținute de fotbalist. Mai exact, vila din București precum și grădinița pe care o dețineau împreună.

Bănel Nicoliță a rămas fără bani după divorț. Cum s-a ajuns aici

Bombă în lumea bună a Capitalei. Desigur, și de această dată este vorba despre o poveste cu iz de amantlâc. Protagonistul este nimeni altul decât Bănel Nicoliță, un fotbalist care era apreciat pentru faptul că are o familie frumoasă și o soție pe care o iubește și o respectă. Ei bine, astăzi, în presă au apărut imagini în care fostul stelist se distrează de minune pe Litoral, în compania unei brunete focoase. Deși se aflau într-un loc public, ziua în amiaza mare, cei doi amorezi nu s-au ferit să își arate afecțiunea.

El a ciupit-o de posterior, ea l-a răsplătit cu o mângâiere și un sărut pe gât. Desigur, pozele au reprezentat un adevărat șoc pentru colegi și suporteri, care îl știau pe Nicoliță drept un bărbat fidel, incapabil să își trădeze soția. La numai câteva ore de la apariția informațiilor, fotbalistul a fost nevoit să recunoască faptul că a divorțat de soția sa, cu care, spune el, a rămas în relații bune.

Bănel Nicoliță spune că a rămas în relații bune cu soția
Bănel Nicoliță spune că a rămas în relații bune cu soția

I-a lăsat soției cea mai mare parte din avere

Nici nu ne miră că au rămas în relații bune, dacă ținem cont de faptul că ea a rămas cu cea mai mare parte din averea acestuia. Conform surselor Impact.ro, Cristina ar fi rămas în vila în care au locuit împreună, dar și cu grădinița pe care o dețin în București. Ce i-a mai rămas lui Nicoliță? Un apartament cu două camere în care s-a și mutat. Atât. Și, desigur, școala de fotbal de la Făurei, la care nu a avut puterea să renunțe. De altfel, școala a fost și pricipalul motiv care a dus la divorțul dintre fotbalist și mama copiilor săi.

“Au fost ani la rând în care el a plecat la Făurei, iar ea a rămas singură si cu fetele și cu grădinița. Dorința lui de a duce pe culmi acea echipă de fotbal l-a făcut să fie neglijent cu familia și să cheltuiască bani peste măsură. Cristina îl certa mereu din această cauză. El și ultimul leuț îl dădea pentru echipa aceea de fotbal. La un moment dat, distanța și-a spus cuvântul. El era normal să îi lase totul ei, este pentru fiicele sale”, au declarant apropiați ai lui Nicoliță, pentru Impact.ro.

Urmăriți Impact.ro și pe
Alexandra Andrei
Masterandă la Jurnalism, Alexandra activează pe postul de redactor pentru Impact.ro din anul 2020. Noi am remarcat-o pentru calitățile sale timpurii, devenindu-ne colegă încă din perioada...