Ea e motivul pentru care Bănel Nicoliță a divorțat. Ce spune despre fosta soție

Stan Filon 27.08.2020, 17:05
Ea e motivul pentru care Bănel Nicoliță a divorțat. Ce spune despre fosta soție

S-a aflat motivul pentru care a divorțat Bănel Nicoliță de soția sa! ”Motivul” a fost văzut alături de fostul fotbalist pe plajă, unde nu s-au putut abține și s-au dezmierdat și alintat ca doi tineri însurăței. Așadar, fostul stelist a renunțat la mama celor doi copii ai săi pentru o altă femeie.

Ea este adevăratul motivul pentru care Bănel Nicoliță a divorțat de mama copiilor săi

Divorțul lui Bănel Nicoliță de soția sa a șocat pe toată lumea, deoarece fotbalistul părea un familist convins. Mai mult, acesta a reușit să țină secretă separarea de Cristina timp de luni de zile. Autoizolarea impusă pentru împiedicarea răspândirii coronavirusului l-a prins pe Bănel Nicoliță alături de noua sa iubită.

În trecut, au mai apărut zvonuri că Bănel Nicoliță s-a despărțit de soție, însă nu a confirmat niciodată până acum că a divorțat. Celebrul fotbalist a declarat în cadrul unei emisiuni TV că separarea a avut loc în luna februarie a acestui an.

Ea este adevăratul motivul pentru care Bănel Nicoliță a divorțat de mama copiilor săi
Bănel Nicoliță, alături de fosta soție
Ea este adevăratul motivul pentru care Bănel Nicoliță a divorțat de mama copiilor săi
Nicoliță, surprins la terasă alături de noua iubită. Ea este adevăratul motivul pentru care Bănel Nicoliță a divorțat de mama copiilor săi

Bănel Nicoliță spune că a rămas în relații bune cu fosta soție

Acesta a vorbit despre divorț, dar și despre relația pe care o are cu mama celor două fetițe ale sale, spunând că a rămas în relații bune cu fosta soție.

În 2013, chiar când și-au jurat iubire veșnică în fața preotului, Cristina mărturisea că atunci când s-au cunoscut nici nu știa că Bănel Nicoliță este fotbalist. ”Ne-am cunoscut în Brăila, acum 6 ani de zile. Mi s-a părut un băiat cumsecade. Eu nu știam că joacă la Steaua. Mi-am dat seama că e cineva cunoscut, după reacția celor din jur”, mărturisea Cristina.

Fostul fotbalist a trecut rapid peste momentul divorțului și a fost surprins alături de noua sa iubită pe nisipul încins al litoralulul românesc. Cei doi erau foarte apropiați și își împărtășeau gesturi tandre.

Bănel Nicoliță probabil că nu ar fi recunoscut niciodată că a divorțat, dacă nu era surprins la malul mării, alături de noua iubită. Acesta nu a avut încotro și a confirmat că a divorțat de mama copiilor săi.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...