EXCLUSIV. Adriana Bahmuțeanu, consilieră în divorțuri, despre fosta soție a lui Alex Bodi, săltat azi de mascați: „Biancăi îi plac doar smardoii!”

Alina Erimia 11.11.2020, 18:24
EXCLUSIV. Adriana Bahmuțeanu, consilieră în divorțuri, despre fosta soție a lui Alex Bodi, săltat azi de mascați: „Biancăi îi plac doar smardoii!”

Are cinci divorțuri la activ și 200 de procese cu omul de afaceri Silviu Prigoană. „Le-am și uitat numărul!”, ne spune Adriana Bahmuțeanu care mai nou se declară consilieră pe partea de divorțuri. Bahmuțeanu, care are experiență cu carul, la acest capitol, a comentat motivele care au dus la divorțurile și rupturile sentimentale din show-biz, tot mai numeroase în ”Anul pandemiei”.

Adriana Bahmuțeanu, despre fosta soție a lui Alex Bodi

De departe, cea mai comentată relație din showbiz la această oră este cea dintre Bianca Drăgușanu și omul de afaceri Alex Bodi. Deja nu se mai știe șirul depărțirilor și împăcărilor în ce-i privește pe cei doi amorezi, care momentan susțin că iar sunt „despărțiți definitiv”. Ultima despărțire vine pe fondul unei „corecții” pe care omul de afaceri i-ar fi aplicat-o Biancăi. După asta, ea și-a luat zborul spre Dubai, ca să lanseze parfumul prietenie ei, Ramona Gabor, în timp ce Bodi a reluat relația cu veșnica rivală a Biancăi, Daria Radionova, pe care a declarat-o iubita lui oficială, afișându-se cu ea și în București. Azi dimineața omul de afaceri Alex Bodi a fost săltat de mascați din vila lui închiriată în voluntari și dus la DIICOT, fiind suspectat de legături cu rețele mafiote într-un dosar de proxenetism.

Adriana Bahmuțeanu a spus, pentru impact.ro: „Cuplul Bianca-Bodi este conflictual, e o pasiune până devin dușmani, se ceartă, se bat. Nu o să ajungă la un numitor comun niciodată. Ea e geloasă pe oricine la nivel patologic, ea nu are încredere în ea, toate astea vin din copilărie. În momentul în care non stop mai faci ceva, te mai operezi, înseamnă că nu te simți bine în pielea ta. Are o problemă mare Bianca, atrage parteneri abuzivi, un băiat bun ca Victor nu a atras-o. Ei îi plac smardoii, are mult de lucrat cu ea. Până nu schimbă modelul de bărbat de care e atrasă ea nu va fi fericită”.

Pepe și Raluca s-au separat după o căsnicie de opt ani

Adriana Bahmuțeanu: „Cred că Pepe și Raluca se împacă! Să meargă la terapie de cuplu!”

Unul dinte divorțurile care șochează este cel dintre Raluca Pastramă și Pepe. Acesta a anunțat printr-un mesaj filmat că divorțează de femeia care i-a fost alături opt ani și cu care are două fete. Pepe a precizat că, din punctul lui de vedere ”nu există un motiv major, real, de divorț”:

„E clar că acolo a fost o picătură care a umplut paharul. Acolo sunt probleme de comunicare, de înțelegere, nu e vorba de gelozie. După ce trec fluturașii ăia din stomac, nu mai e omul ideal și vezi realitatea. Nu cred că e vorba nici de bani, asta e, dacă nu mai merge, faci o pauză. Ei au copii, investiții comune, neamurile vor să-i împace, însă nu trebuie niciodată să te împaci de dragul copiilor. La ei e posibil să depășească momentul, se vor împăca cred.

Pepe vrea o imagine impecabil, părerea mea că el s-a aruncat prea repede în altă relație după Oana Zăvoranu. Ce n-a mers în fosta relație, a revenit în actuala. Mi-aș dori să se împace, le recomand să facă terapie de cuplu, să-și reia relația din alt unghi. O căsnicie e un parteneriat, nu sexul contează, la ei e lipsa de încredere. E complicat după ce ai avut un mariaj să investești în altă relație”, a mai menționat Bahmuțeanu pentru impact.ro.

Raluca și Walter Zenga au fost căsătoriți 17 ani

Adriana Bahmuțeanu: „Raluca l-a înșelat pe Zenga înainte de nuntă”

După 17 ani de căsnicie și doi copii împreună, și cuplul Raluca și Walter Zenga a anunțat că divorțează. Anunțul a fost făcut de fostul fotbalist pe contul lui de Instagram. Cei doi au depus deja actele de divorț. Mai nou, se zvonește că Raluca Zenga s-ar fi îndrăgostit de un potent om de afaceri, și de atunci aceasta ar fi complet schimbată.

„Părerea mea că aici de la început s-a pornit pe o minciună. Am auzit zilele astea că ea l-a înșelat pe Zenga chiar înainte de nuntă. În interiorul relației lor nu era totul ok, de la început l-a înșelat. Așa e, faci copii, ai faimă, ai bani, dar dacă personal tu nu ești fericită… Oamenii își doresc mereu ce nu au și joacă teatru. Undeva s-a acoperit o minciună, poate ei îi plăcea altcineva la pat, nu o satisfăcea. Poate îi plăcea altul”, a completat Adriana Bahmuțeanu pentru impact.ro.

Urmăriți Impact.ro și pe