eMAG Black Friday: Valul doi de reduceri. La ce produse sunt prețurile cele mai avantajoase

Andreea Bisinicu 13.11.2020, 16:02
eMAG Black Friday: Valul doi de reduceri. La ce produse sunt prețurile cele mai avantajoase

Black Friday 2020 la eMAG. Valul doi de reduceri. La ce produse sunt prețurile cele mai avantajoase. Ce oferte îți vor capta atenția azi, 13 noiembrie. Sunt cu adevărat de neratat și din domenii diverse, care satisfac toate gusturile clienților. Cei de la eMAG par că s-au întrecut pe ei înșiși în această ”Vinere neagră” a prețurilor mici, iar afacerile pe care le puteți încheia sunt cu adevărat spectaculoase.

eMAG Black Friday. La ce produse sunt cele mai reduse prețuri

Evenimentul Black Friday 2020 este în plină desfășurare. Cine a spus că vineri 13 este zi cu ghinion? Nu și pentru români, pentru că ei au fost tare norocoși să prindă ofertele astea de Black Friday, de la eMag.

Campania de Black Friday de la eMAG are unele dintre cele mai bune reduceri atât la electronice și electrocasnice, cât și la produse surpriză.

Conform playtech.ro, poți să cumperi o examinare RMN la preț mic, poți avea un abonament medical individual la 318 lei (reducere de 55%) sau chiar pachet complex de investigații medicale la 5.292 de lei cu reducere de 50%. (VEZI AICI OFERTA)

Gata, e timpul să te muți de la ei tăi. Pentru cei care vor să facă o investiție de viitor, eMag te ajută să-ți cumperi apartamentul pe care ți l-ai dorit întotdeauna. (VEZI AICI OFERTA)

Black Friday 2020 a început în forță. Românii au luat cu asalt site-urile retailerilor din țară, pentru a-și achiziționa diferite produse la prețuri avantajoase. Primul val de cumpărături a fost un succes, iar acum, site-urile pun la bătaie al doile val de reduceri. (VEZI AICI OFERTA)

Black Friday 2020. Care sunt cele mai mici preturi pe emag
Black Friday 2020. Care sunt cele mai mici preturi pe emag

Al doilea val de reduceri de Black Friday, disponibile doar pe eMag

Iată care sunt cele mai bune oferte de Black Friday din valul doi de reduceri, listate pe eMag. Nu ai voie să le ratezi. Nu uita că Black Friday este valabil doar azi, pe eMag.ro:

Urmăriți Impact.ro și pe