Black Friday 2020: reduceri uriașe la aceste produse pe eMag. E aproape o pomană

Andreea Bisinicu 13.11.2020, 10:54
Black Friday 2020: reduceri uriașe la aceste produse pe eMag. E aproape o pomană

Black Friday 2020: reduceri uriașe la aceste produse pe eMag. E aproape o pomană. La ce produse găsești cele mai mici prețuri și care sunt cele mai bune OFERTE ALE ZILEI.

Reduceri uriașe de Black Friday la eMag. Ofertele de care trebuie să profiți doar azi

Nebunia de Black Friday a început, anul acesta, pe 13 noiembrie 2020, dis de dimineață. Anul trecut, site-ul eMag a deschis la 7.25 dimineața și nu a durat mult până când internauții au dat năvala pe toate categoriile de electronice, electrocasnice și nu numai.

Cei mai mulți dintre români comandă telefoane, televizoare, laptopuri și diverse alte electronice și electrocasnice. Black Friday a debutat în România și la eMAG în 2011. Și atunci la miezul nopții, cu oră anunțată. Din următorul an magazinul a schimbat abordarea. Site-ul va fi închis până dimineața, când vor fi accesibile reducerile și oamenii vor putea cumpăra în voie.

Și pentru că vorbim despre cele mai accesibile oferte de astăzi, vă prezentăm mai jos trei dintre cele mai bune oferte la produse de îngrijire personală, pe care nu trebuie să le ratați:

Ofertă periuțe de dinți electrice pentru adulți de Black Friday

Ți-a recomandat medicul stomatolog să treci la o periuță performantă, dar cu peri mai moi? Căutarea ta a luat sfârșit. De Black Friday, poți cumpăra Periuța Oral-B Vitality Plus cu doar 90 lei, de pe eMag. (Vezi AICI oferta)

Aceasta îți oferă o experiență complet nouă, față de o periuță manuală obișnuită, datorită programului de curățare zilnică. Mai mult, are și un timer încorporat în mâner, care face treaba pentru tine, practic.

Ofertă periuțe de dinți electrice pentru copii de Black Friday

Cei mici adoră dulciurile, iar pericolul apariției cariilor la ei este mult mai mare decât la adulți. De aceea și nu numai, igiena bucală este foarte importantă. Periuța de dinți electrică Oral-B Vitality Frozen pentru copii îi oferă celui mic șansa de a descoperi performanța periuței electrice Oral-B, potrivită perfect pentru fiecare copil cu vârsta de peste trei ani. (Vezi AICI oferta)

A inceput Black Friday 2020. Care sunt cele mai bune oferte
A inceput Black Friday 2020. Care sunt cele mai bune oferte

Are un design atractiv pentru copii, colorat conform personajului preferat din lumea Disney. De Black Friday, se poate cumpăra la prețul speciale 100 de lei.

Ofertă epilatoare Braun la prețuri speciale de Black Friday

Cine nu își dorește un epilator bun? Epilatorul Braun Silk-épil 3 îndepărtează ușor părul de la rădăcină, pentru rezultate de lungă durată. (Vezi AICI oferta)

Are role de masaj, care stimulează pielea pentru o epilare ușoară. Cu tehnologia Smartlight, aparatul scoate la suprafață cele mai fine fire de păr, pentru o finețe care durează mai mult.

Epilatorul de la Braun are prețul special de 100 lei, doar acum, de Black Friday.

Ofertă aparate de ras electrice

Bărbații trebuie să încerce aparatul de ras Braun MobileShave M-90R. Acesta are un model unic al lamei, ce captează firele de păr care cresc în diferite direcții. (Vezi AICI oferta)

Sistemul SmartFoil flexibil este perfect pentru piele. Lama este extrem de lată și subțire, ultraflexibilă și se mulează pe contururile feței tale, pentru un bărbierit fin și confortabil. E alimentat cu baterii. Are prețul special de 89 lei. (VeziAICI oferta)

Black Friday 2020: reduceri uriașe la aceste produse pe eMag. Evenimentul durează doar pe 13 noiembrie

Spre deosebire de alți retaileri, eMag păstrează regulile Black Friday. Și în 2020, compania va opera reducerile de Black Friday o singură zi. Alte firme de profil au demarat deja campania și au anunțat că o vor prelungi și după data de 13 noiembrie 2020. eMag nu face excepții de la regulile jocului.

Produsele vor avea prețuri mai mic doar în ziua de vineri, 13 noiembrie. De Black Friday vineri 13 îți poartă noroc, nu ghinion. În acest an, eMag a pus la bătaie, pentru Black Friday, următoarele produse: (Vezi AICI oferta)

40.000 de produse IT

220.000 de electrocasnice mici

75.000 de televizoare

130.000 de smartphone-uri

50.000 de sticle de whisky, vin şi alte băuturi alcoolice

10 tone de cafea

40.000 de electrocasnice mari

400.000 de articole fashion

200.000 de parfumuri şi cosmetice

500.000 de jocuri şi jucării

500.000 de produse pentru casă şi grădină

100.000 de articole şi echipament sportiv

100.000 produse de protecţie şi echipamente medicale

Urmăriți Impact.ro și pe