Elon Musk mai are un copil. Dezvăluirea făcută de cântăreața Grimes

Badea Violeta 10.03.2022, 21:40
Elon Musk mai are un copil. Dezvăluirea făcută de cântăreața Grimes

Elon Musk este, fără dar și poate, unul dintre cei mai bogați oameni de pe întregul mapamond. Acesta deține mai multe companii de succes, printre care amintim de Tesla și SpaceX. Dacă afacerile sale au fost ușor afectate de pandemia de coronavirus, despre viața privată a miliardarului se cunosc destul de puține lucruri. Elon Musk ar avea un copil secret, în vârstă de doar câteva luni. Dezvăluirea a fost făcută de cântăreața Grimes!

Grimes a dezvăluit că ea și Elon Musk mai au un copil secret

Celebra cântăreață Grimes, în vârstă de 33 de ani, a dezvăluit că ea și fondatorul Tesla şi Space X mai au un copil secret, informează joi, 10 martie, UPI şi People.

Cei doi sunt împreună de trei ani și au un fiu, pe care l-au numit X A A-Xii sau X, născut în luna mai a anului 2020. De asemenea, Grimes și Elon Musk ar mai avea o fetiță, pe nume Exa Dark Sideral, născută în luna decembrie a anului trecut prin intermediul unei mame surogat.

Solista a făcut această dezvăluire pentru numărul din luna aprilie al revistei Vanity Fair. Totodată, ea a precizat că numele Exa este inspirat de „exaFLOPS”. Este vorba de un termen folosit pentru a exprima performanţa unui computer, în timp ce Dark, în traducere întuneric, se referă la „necunoscut”.

„Oamenii se tem de asta, dar de fapt reprezintă absenţa fotonilor”, a spus Grimes. „Materia întunecată este frumosul mister din universul nostru”, a declarat Grimes.

Cel de-al treilea nume, mai exact „Sideral”, se referă la limba elfilor, potrivit artistei. În plus, ea a explicat că „Sideral” reprezintă „timpul real al universului, timpul stelelor, timpul spaţiului profund, nu timpul nostru relativ pământesc”, fiind o aluzie la personajul Galadriel din „Stăpânul Inelelor”.

Elon Musk mai are un copil
Elon Musk mai are un copil

Cum i se spune fiicei lor

Dacă pe fiul lor l-au numit X, Grimes şi Musk au găsit un „alint” și pentru fiica lor. Mai exact, aceștia îi spun Y. Grimes şi Elon Musk se iubesc din anul 2018. În urmă cu ceva timp au apărut zvonuri că cei doi s-ar fi separat.

În interviul pe care l-a acordat, Grimes a ținut să clarifice și acest lucru. Ea a precizat că locuiesc separat, dar sunt în continuare împreună şi plănuiesc să aibă mai mulţi copii.

„Întotdeauna ne-am dorit cel puţin trei sau patru”, a dezvăluit artista.

„Nu există un cuvânt real pentru asta”, a declarat ea despre relaţia cu miliardarul.

„Probabil că m-aş referi la el ca fiind iubitul meu, dar suntem foarte fluizi. Trăim în case separate. Suntem cei mai buni prieteni. Ne vedem tot timpul…”, a adăugat ea. „Nu mă aştept ca alţii să înţeleagă”.

Grimes s-a născut în Canada și a intrat în lumea muzicală în anul 2010. Artista a reușit să cucerească publicul cu stilul său unic, o combinaţie între stilurile dream pop, R&B, electronic până la hip hop. Iubita lui Elon Musk a scos, momentan, cinci albume.

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...