Elena Udrea, relaţie cu un celebru antrenor român. Bărbatul a recunoscut: „E foarte ambițioasă”

Iancu Andreea, Andrei Cezar 28.10.2021, 18:54

Astăzi este o femeie împlinită, cu o familie frumoasă, alături de fiica sa și partenerul de viață, Adrian Alexandrov. Deși și-a căutat fericirea și în brațele fostului său soț, Dorin Cocoș, iar gurile rele au insinuat că ar fi avut o legătură și cu fostul președinte Traian Băsescu, puțini sunt cei care știu ce relație a avut Elena Udrea cu un celebru antrenor român. Acesta a vorbit recent despre legătura dintre el și fostul Ministrul al Turismului, alături de care a recunoscut că a petrecut câteva momente.

Ce relație a avut Elena Udrea cu un antrenor român celebru

Elena Udrea trăiește una dintre cele mai fericite perioade ale vieții sale, de când a devenit mamă. În prezent se bucură de relația cu partenerul său, Adrian Alexandrov, care i-a fost alături în cele mai dificile momente, atunci când se afla în spatele gratiilor. Deși cu toții cunoaștem trecutul amoros al fostului Ministru al Turismului, puțini sunt cei care știu că Elena Udrea a avut o relație cu un celebru antrenor român. Cel care a vorbit despre această legătură a fost chiar bărbatul.

Totul a pornit de la faptul că, în urmă cu 10 ani, în luna octombrie 2011, Corneliu Vadim Tudor povestea că ministrul Turismului de la acea vreme, Elena Udrea, ar fi avut o relație cu Ilie Stan. Fostul lider al PRM dezvălui la GSP TV că Elena Udrea ar fi fost chiar marea iubire a tehnicianului care a activat o bună perioadă pe banca FCSB.

Elena Udrea a fost marea lui iubire. Ea era şcolăriţă la Buzău, acum vreo 20 de ani, când erau împreună. Ilie avea o Dacie albă, în care se tot giugiuleau când se întâlneau. Ea a venit de la Buzău la Bucureşti, după el, şi se iubeau nebuneşte în maşina lui. Ce, e vreo ruşine asta?!, explica atunci Vadim Tudor.

Ce relație a avut Elena Udrea cu un antrenor român celebru
Ilie Stan despre relația cu Elena Udrea

Dezvăluirile lui Ilie Stan despre legătura sa cu Elena Udrea

Fostul antrenor al FCSB, Ilie Stan, a fost invitat în emisiunea „Prietenii lui Ovidiu” de săptămâna aceasta, la GSP. Acesta a vorbit într-un final și despre legătura pe care a avut-o cu Elena Udrea, despre care Ovidiu Ioanițoaia, moderatorul emisiunii, a încercat să afle detalii. Fostul tehnician al FC Brașov a povestit mai multe detalii despre acea perioadă.

Fiind amândoi din Buzău, iar Elena având doar 18 ani atunci când s-au cunoscut, în timp ce Ilie Stan era un tânăr fotbalist în vârstă de 24 de ani. Bărbatul devenise pe atunci o vedetă în orașul său, după ce fusese convocat la Steaua, echipă la care era titular.

Nu am avut o relație amoroasă cu Elena Udrea, ne-am oprit doar la o masă, la o cină. Ne-am cunoscut, dar n-au fost chestiuni amoroase. Probabil că Vadim m-a văzut la masă și știți cum era… Am luat masa împreună la Minerva, la Chinezesc. Am plătit amândoi. Ea era la facultate în București, eu jucam la Steaua. Locuiam amândoi în Drumul Taberei. Nu era cunoscută pe vremea aia, dar ați văzut cum arăta! Vedeți cum arată și acum… Acum discutăm doar prin mesaje de zile de naștere, de Sărbători. Îmi pare rău pentru ce i s-a întâmplat. O femeie deosebită și ca suflet… Eu știu bine! E foarte ambițioasă să facă ceva pentru societate. Dacă i se dădea posibilitatea în politică să aibă mai multă încredere, cred eu că rezolva multe, a povestit Ilie Stan, în emisiunea „Prietenii lui Ovidiu”, de la GSP.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...