Cine a fost iubita lui Cătălin Măruţă când a cunoscut-o pe Andra. A părăsit-o imediat pentru cântăreaţă

Iancu Andreea 29.09.2021, 19:28

Cătălin Măruță și Andra formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz și par să fie împreună de o viață. Familia se bucură de prezența celor doi copii, micuța Eva Maria Ioana și David, mariajul dintre cele două vedete fiind unul extrem de armonios. Totuși, puțini știu faptul că prezentatorul de la Pro TV a avut și o altă relație, precum și cine a fost iubita lui Cătălin Măruță atunci când acesta a cunoscut-o pe Andra. Prezentatorul a părăsit-o pe fosta sa parteneră pentru a fi cu artista care i-a și devenit între timp soție.

Cine era iubita lui Cătălin Măruță atunci când prezentatorul a cunoscut-o pe Andra

Andra și Cătălin Măruță s-au căsătorit pe data de 23 august 2008, la Târgu Jiu, orașul în care prezentatorul TV s-a născut. La doar câțiva ani, pe 16 martie 2011, cuplu s-a bucurat de venirea pe lume a primului lor copil, David Măruță. Ulterior, la patru ani distanță, pe 23 iulie 2015, artista a dat naștere celui de-al doilea copil, pe fiica lor Eva Maria Ioana. Deși formează o familie superbă, puțini știu cine era iubita lui Cătălin Măruță atunci când prezentatorul a cunoscut-o pe Andra. Se pare că omul de televiziune a renunțat la relația cu aceasta și a ales să întemeieze o familie cu artista.

Andra nu a fost prima iubire a lui Cătălin, prezentatorul de la PRO TV formând o pereche cu o altă femeie, atunci când abia o cunoscuse pe cântăreață. Se pare că acesta trăia o poveste de dragoste cu Iulia Ioanițoaia, fiica lui Ovidiu Ioanițoaia, celebrul comentator și prezentator sportiv. Aceștia au format un cuplu timp de doi ani, însă au decis să se despartă după ce Cătălin a apărut în videoclipul Andrei ”Băieții și Fetele ce vor”. Acesta a fost și momentul în care Andra și Cătălin Măruță au recunoscut povestea de dragoste.

Cine a fost iubita lui Cătălin Măruță înainte de Andra
Iulia Ioanițoaia și tatăl său

Între Andra și Cătălin nu a fost dragoste la prima vedere

Deși astăzi sunt împreună un cuplu extrem de armonios și sudat, la primele lor întâlniri, cel puțin din partea Andrei, nu a existat o sclipire pentru prezentator. Solista declara că Măruță a fost cel care a curtat-o și a încercat să îi intre în grații pentru că fusese cucerit de frumusețea și personalitatea sa.

Ne-am văzut prima dată la el la emisiune la TVR. Eram amici. Nu-l vedeam atunci ca pe bărbatul cu care mi-aș petrece toată viața, mai ales când avea părul lung. Nu mi-a plăcut deloc. Când s-a tuns, am început să-l privesc cu alți ochi, a declarat Andra.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...