Ce au făcut Elena Udrea şi Adrian Alexandrov pentru Eva de ziua fetiţei. Puţini părinţi îşi permit aşa ceva

Ioana Bucur, Adrian Dumitru 20.09.2021, 17:19

Petrecere mare în familia fostului ministru. Cei doi părinți au ales să sărbătorească ziua de naștere a fetiței lor într-un mod cu totul deosebit, un vis devenit realitate pentru orice copil, dar pe care puțini părinți și-l pot permite. Ce au făcut Elena Udrea și Adrian Alexandrov pentru micuța Eva.

Elena Udrea şi Adrian Alexandrov au pregătit o surpriză uriașă pentru fiica lor

De când a devenit mamă, viața „blondei de la Cotroceni” s-a schimbat radical, iar Elena Udrea ar face orice pentru a-și vedea fiica fericită. Anul acesta, ea și Adrian Alexandrov au decis să sărbătorească ziua de naștere a micuței Eva Maria într-un loc special, departe de România. Părinții fericiți au intrat în direct, la emisiunea lui Teo Trandafir, tocmai din Disneyland Paris.

Elena Udrea a oferit câteva detalii din excursia la care visează orice copil. În acele momente, sărbătorita se bucura de un pui de somn binemeritat, după o zi plină de aventuri.

„E obosită, a adormit acum. A fost fascinată de tot ce a văzut. Şi-a cumpărat o rochiţă de aici şi o poartă cu mare mândrie. Îmi doresc să fie sănătoasă şi fericită, să ne aibă pe noi lângă ea mulţi ani de acum încolo. M-am rugat toată noaptea pentru ea, să crească fericită”, a dezvăluit Elena Udrea, la Teo Show, purtând o coroniță de prințesă pe cap.

Cu zâmbetul larg pe față, Adrian Alexandrov a mărturisit că Eva și-a dorit să îi cunoască pe celebrii Mickey și Minnie Mouse, dorință pe care au avut ocazia să i-o îndeplinească. Mai mult, ea va avea parte de o petrecere fabuloasă, organizată doar pentru ea, de la care nu va lipsi tortul.

„Eva şi-a dorit tare mult să îi întâlnească pe Mickey şi Minnie Mouse, aşa că i-am invitat să o cunoască. Diseară va fi o petrecere organizată pentru ea, va avea tort”, a spus şi Adrian.

Ce au făcut Elena Udrea şi Adrian Alexandrov pentru Eva de ziua fetiţei
Elena Udrea şi Adrian Alexandrov

Semnificația aparte a tatuajului Elenei Udrea

Elena Udrea a fost surprinsă, la începutul acestei veri, pe plajă, în costum de baie. Fotografiile au făcut furori în mediul online, dezvăluind un detaliu despre care puțini știau: tatuajul, destul de mare, de sub clavicula stângă a fostului ministru.

La o privire mai atentă, ne dăm seama că tatuajul are o semnificație specială. Elena Udrea a ales un mesaj pentru fiica sa, Eva Maria, în limba spaniolă: „Eva Maria, amor de mi vida” (n.r. Eva Maria, iubirea vieţii mele). Fiica fostului politician s-a născut în Costa Rica, pe 20 septembrie 2018.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...