El este bărbatul care are 150 de copii în toată lumea, iar încă 3 urmează să fie aduși pe lume curând. Cum a reușit această „performanță” de neegalat

Stan Filon 18.12.2020, 14:37
El este bărbatul care are 150 de copii în toată lumea, iar încă 3 urmează să fie aduși pe lume curând. Cum a reușit această „performanță” de neegalat

Bărbatul care are 150 de copii. Pare greu de crezut, dar un bărbat a ajuns la performanță să fie tatăl a peste 150 de copii. Mai mult decât atât, numărul urmașilor săi este într-o continuă creștere! Alte trei femei sunt însărcinate și urmează să aducă pe lume foarte curând alți trei copii sănătoși.

Bărbatul care are 150 de copii

Dar cum s-a ajuns aici? Ei bine, personajul nostru este un fidel client al băncilor de spermă. Donează încă din anul 2008 și se pare că nu are de gând să se oprească. Americanul cunoscut drept ”Joe Donor” are copii în întreaga lume, pe toate continentele.

”Joe Donor” este pseudonimul folosit de acesta pentru a-și ascunde identitatea, deși în presă au apărut fotografii cu de-acum celebrul tată. Potrivit The Mirror, bărbatul a donat încă din anul 2008, iar de atunci i s-au născut câte 10 copii pe an.

Barbatul cu 150 de copii
Barbatul cu 150 de copii

A ajutat femei din întreaga lume

Bărbatul de 50 de ani, originar din Vancouver, locuiește de aproape trei luni în nord-estul Londrei, unde a rămas blocat din cauza pandemiei.

Acum, el a aflat că încă trei femei din Regat urmează să nască în 2021, după ce au apelat la serviciile sale. ”A ajuta femeile să creeze viață este cel mai bun cadou din toate. Mă simt de parcă sunt cel mai norocos bărbat din lume”, a declarat el în presa britanică.

”Joe” are copii în aproape toată lumea, după ce a ajutat femei din America, Argentina, Italia, Singapore, Filipine și Marea Britanie.

Bărbatul mărturisește însă că nu toate femeile pe care le ajută îl mai caută să-i spună dacă au rămas sau nu însărcinate, ceea ce ar putea însemna că numărul copiilor săi ar fi mult mai mare.

”Mă întâlnesc personal cu mamele atunci când donez și sunt fericit să întâlnesc orice copil, oricând și păstrez legătura cu mamele care doresc asta”, a mai spus el.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...