Ea este presupusa amantă a Prințului William. Ce relație exista, de fapt, între Rose Hanbury și Kate Middleton

Andrei Simion 12.03.2023, 09:21
Ea este presupusa amantă a Prințului William. Ce relație exista, de fapt, între Rose Hanbury și Kate Middleton

Prințul William al Regatului Unit al Marii Britanii și al Irlandei de Nord ar avea o amantă. Femeia cu care moștenitorul tronului britanic și-ar fi petrecut Ziua Îndrăgostiților în acest an ar fi avut anterior o relație specială cu soția acestuia, Kate Middleton.

Cine este presupusa amantă a Prințului William

Presupusa amantă a Prințului William este Rose Hanbury, marchiză de Cholmondeley, în vârstă de 38 de ani. În trecut, a fost model și om politic. Este căsătorită cu David Cholmondeley, din anul 2009, alături de care are trei copii: Lady Iris Marina, Alexander Hugh George și Oliver Timothy.

Însă, Rose Hanbury și soțul ei s-ar fi despărțit în 2019, după zece ani de căsnicie, exact atunci când au apărut zvonurile referitoare la o aventură a ei cu Prințul William, în vârstă de 40 de ani. Totuși, separarea nu a fost anunțată oficial nici până în prezent.

Ea este presupusa amanta a Printului William. Ce relatie exista, de fapt, intre Rose Hanbury si Kate Middleton
Rose Hanbury (sânga). Kate Middleton (dreapta)

Ce relație exista între Kate Middleton și presupusa amantă a soțului ei

În urmă cu ceva ani, Kate Middleton, în vârstă de 41 de ani, ar fi fost bună prietenă cu Rose Hanbury. Prima dată când marchiza și Prințul William au fost fotografiați împreună a fost în anul 2019, la o petrecere.

Tabloidele au scris că fiul cel mare al Prințesei Diana i-ar fi fost infidel soției sale în timpul celei de-a treia sarcini. Kate Middleton i-ar fi cerut soțului ei să o elimine pe Rose Hanbury din cercul său de prieteni.

Însă, acest lucru nu s-ar fi întâmplat. Presa britanică a scris că Prințul de Wales ar fi petrecut Ziua Îndrăgostiților cu Rose Hanbury. Cei doi ar fi mers la o cină romantică, la un restaurant italian din Londra. Un ospătar a spus că Prințul William i-a dat un colier de perle presupusei sale amante.

Marchiza de Cholmondeley s-a numărat printre miile de îndoliați care au fost prezenți la înmormântarea Reginei Elisabeta a II-a. Ea a fost văzută la Westminster Abbey, pe 19 septembrie 2022, alături de soțul ei, David Cholmondeley.

Urmăriți Impact.ro și pe